Δεν προπονήθηκε με τον Άγιαξ ο Άντονι- Πλησιάζει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Pic)

Δεν προπονήθηκε με τον Άγιαξ ο Άντονι- Πλησιάζει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Pic)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε επαφές με τον Άγιαξ για την απόκτηση του Άντονι η οποία όπως όλα δείχνουν είναι κοντά στο να πραγματοποιηθεί

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει τις κινήσεις ενίσχυσης προκειμένου να βελτιωθεί η κακή αγωνιστική της εικόνα και ένας από τους βασικούς στόχους της είναι ο Άντονι του Άγιαξ.

Μάλιστα, οι «κόκκινοι διάβολοι» πραγματοποίησαν πρόταση ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ η οποία και απορρίφθηκε από τον «Αίαντα», του οποίου απαιτήσεις αγγίζουν τα εκατό εκατομμύρια.

Διαβάστε επίσης: Ο Κλοπ έδωσε συμβουλές… διαχείρισης της κριτικής στον Τεν Χαγκ

Η ομάδα του Τεν Χαγκ φαίνεται πως είναι διατεθειμένη να καλύψει αυτό το ποσό για να κάνει δικό της τον 22χρονο Βραζιλιάνο, ο οποίος σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, δεν προπονήθηκε με τον Άγιαξ και δεν θα είναι στην αποστολή του παιχνιδιού με την Σπάρτα Ρότερνταμ.

Ακόμα ο Ρομάνο επισημαίνει πως αυτό γίνεται καθώς και ο ίδιος θέλει να μετακομίσει στην Αγγλία αλλά και γιατί οι συζητήσεις έχουν φτάσει σε προχωρημένο επίπεδο και ο Βραζιλιάνος εξτρέμ μένει πίσω με σκοπό να υπάρξει «λευκός καπνός», καθώς η Γιουνάιτεντ φαίνεται πως θα κάνει πολύ σύντομα την επόμενη κίνηση της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ