«Πλησιάζει στην Τσέλσι ο Ομπαμεγιάνγκ» (pic)

«Πλησιάζει στην Τσέλσι ο Ομπαμεγιάνγκ» (pic)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από Ισπανία και Αγγλία, ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στο Νησί, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Τσέλσι.

Η Τσέλσι βρίσκεται σε αναζήτηση ενός επιθετικού που θα αποτελέσει την «αιχμή του δόρατος» στα σχήματα του Τόμας Τούχελ, με τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είναι ο εκλεκτός του Γερμανού τεχνικού.

Οι «μπλε» του Λονδίνου, σύμφωνα με όσα γράφονται τόσο σε Ισπανία, όσο και Αγγλία, είναι σε πολύ προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Γκαμπονέζου.

Ο 33χρονος σέντερ φορ έχει χάσει τη θέση του στις βασικές επιλογές του Τσάβι, μετά και την έλευση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με την αποχώρησή του να μοιάζει μονόδρομος, καθώς ο ίδιος επιθυμεί να αγωνίζεται ως βασικός και στους Καταλανούς δεν υπάρχει αυτή τη δυνατότητα.

Τις επόμενες μέρες, ακόμα και ώρες, περιμένουμε εξελίξεις στην υπόθεση του Ομπαμεγιάνγκ, με την Τσέλσι να είναι έτοιμη να βγάλει 22 εκατομμύρια ευρώ ώστε να κάνει ξανά κάτοικο Λονδίνου, σε μια συμφωνία που μπορεί να φτάσει και τα 27 εκατομμύρια ευρώ, αν συμπεριλάβουμε και τα μπόνους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ