«Περνάει ιατρικά στις ΗΠΑ ο Φοφανά» (pic)

«Περνάει ιατρικά στις ΗΠΑ ο Φοφανά» (pic)

Ο Γουέσλι Φοφανά αναμένεται να βρεθεί σήμερα (29/8) στις ΗΠΑ για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Τσέλσι.

Η Λέστερ δεν ήθελε να παραχωρήσει τον αμυντικό Γουέσλι Φοφανά, αλλά η τελική πρόταση της Τσέλσι την έπεισε να το κάνει. Η ομάδα του Λονδίνου πρόσφερε περίπου 90 εκατ. ευρώ και η Λέστερ αποφάσισε να πει το «ναι» στη μεταγραφή του 21χρονου Γάλλου στόπερ, και να βάλει στα ταμεία της ένα πολύ σημαντικό ποσό.

Διαβάστε επίσης: Εθνική Ομάδα: Καλά νέα για τον Σλούκα – Αναμονή για τον Κώστα Αντετοκούνμπο

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ ο Φοφανά, θα ταξιδέψει σήμερα στις ΗΠΑ για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Ο νέος ιδιοκτήτης των «μπλε» επιθυμεί πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ο παίκτης να εξεταστεί σε ειδικό κέντρο στην Αμερική, προκειμένου να είναι σίγουρος για την υγεία του, καθώς ο Γάλλος αμυντικός ταλαιπωρήθηκε την περασμένη σεζόν από έναν τραυματισμό που τον κράτησε εκτός δράσης για αρκετούς μήνες.

Ο Φοφανά βρίσκεται στις «Αλεπούδες» από τον Οκτώβριο του 2020 με την ομάδα εκείνη τη σεζόν να τερματίζει στην 5η θέση και τον ίδιο να αναδεικνύεται καλύτερος νεαρός παίκτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ