Κανονικά το ματς της Τσέλσι με τη Σάλτσμπουργκ – Δύσκολα το ντέρμπι της Κυριακής με τη Λίβερπουλ λόγω Βασίλισσας

Κανονικά το ματς της Τσέλσι με τη Σάλτσμπουργκ – Δύσκολα το ντέρμπι της Κυριακής με τη Λίβερπουλ λόγω Βασίλισσας

Παρότι η αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Σάλτσμπουργκ για το Champions League θα διεξαχθεί κανονικά, το Κυριακάτικο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ βρίσκεται στον «αέρα» λόγω της κηδείας της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Σε ποδοσφαιρικούς ρυθμούς έχουν μπει και πάλι στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά την αποχή που κάνανε λόγω του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ, που «έφυγε» από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη σε ηλικία 96 ετών.

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, οι ομάδες του Νησιού θα αγωνιστούν κανονικά στην Ευρώπη αυτήν την εβδομάδα. Ακόμα και αυτές του Λονδίνου που έχουν κυρίως το πρόβλημα λόγω της έλλειψης αστυνομικών δυνάμεων στα γήπεδα.

Διαβάστε επίσης: Ο Γιοβάνοβιτς προγραμματισμένος, ο Αλμέιδα σε σύγχυση…

Η Τσέλσι αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά την Τετάρτη στο «Στάμφορντ Μπριτζ» απέναντι στη Σάλτσμπουργκ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με τη Λίβερπουλ ωστόσο φέρεται να κρέμεται σε ένα τεντωμένο σχοινί! Όπως αναφέρουν στο Νησί, το μεγάλο ματς της 9ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Λίβερπουλ βρίσκεται στον «αέρα» και αυτή τη στιγμή το πιθανότερο είναι να μην διεξαχθεί.

Η προγραμματισμένη κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ τη Δευτέρα έχει δημιουργήσει έντονη ανησυχία στις αστυνομικές αρχές του Λονδίνου που δεν μοιάζουν να είναι πρόθυμες να βοηθήσουν στη διεξαγωγή του αγώνα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ