«Τρελαίνουν» κόσμο ο Μάρκο Σίλβα και η Φούλαμ (pics, vid)

«Τρελαίνουν» κόσμο ο Μάρκο Σίλβα και η Φούλαμ (pics, vid)

Η Φούλαμ ισοφάρισε το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της στην Premier League, με τον Μάρκο Σίλβα να έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης σε αυτό!

Έχει… κερδίσει και μάλιστα με το σπαθί της τον «τίτλο» του… ασανσέρ. Τα τελευταία χρόνια η Φούλαμ έχει συνηθίσει να κάνει το κλασικό πάνω-κάτω, μεταξύ Premier League και Championship.

Αυτή τη φορά ωστόσο, η επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου φαίνεται πως έχει παρθεί πιο σοβαρά από ποτέ στο κλαμπ. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται σε αυτές τις πρώτες επτά αναμετρήσεις που έχουν δώσει οι Λονδρέζοι στην Premier League.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη προπόνηση, η απόφαση για το ντεμπούτο του Χάμες Ροντρίγκες και ο… Αρης!

Επτά αγωνιστικές μετά, η Φούλαμ έχει συγκεντρώσει 11 βαθμούς και βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας, με τους Λονδρέζους να πίνουν νερό στο όνομα του Μάρκο Σίλβα.

Ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού κάνει αυτό που περίμεναν όλοι όσοι τον γνωρίζουν. Παρουσιάζει ένα συμπαγές, σκληρό και πολύ καλά οργανωμένο σύνολο. Μια ομάδα με τα όλα της, η οποία δίνει τα πάντα εντός των τεσσάρων γραμμών και αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο, όπου η Φούλαμ έχει «μαζέψει» 11 βαθμούς, έχοντας ισοφαρίσει το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της στη μεγάλη κατηγορία.

Άλλες δύο φορές είχε κάνει ίδιο ξεκίνημα η Φούλαμ και ήταν συγκεκριμένα τις σεζόν 2002/03 και 2003/04. Για να καταλάβει κανείς την τεράστια διαφορά, αξίζει να γνωρίζει ότι παρόμοια συγκομιδή βαθμών στην Premier League είχε τη σεζόν 2018/19, μετά από 19 αγωνιστικές!

Το διπλό των «Cottagers» στο «City Ground» ήρθε για να επιβεβαιώσει και τα λεγόμενα. Η Φούλαμ ήταν για ακόμη μια φορά σοβαρή και μάλιστα κατάφερε να σκοράρει τρεις φορές και να πάρει το «τρίποντο» χωρίς να χρειαστεί να… πιέσει τον Μίτροβιτς να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Νότιγχαμ.

Όλα αυτά, έχοντας ήδη «ξεφορτωθεί» παιχνίδια με ομάδες όπως η Λίβερπουλ, η Άρσεναλ και η Τότεναμ! Η Φούλαμ μέχρι στιγμής πηγαίνει κόντρα στα προγνωστικά που την είχαν ήδη υποβιβασμένη λόγω του ιστορικού της.

Ο Μάρκο Σίλβα είναι ο κύριος παράγοντας της εξέλιξης αυτής και οι Λονδρέζοι δείχνουν επιτέλους ικανοί να «σπάσουν» τον… κανόνα και να παραμείνουν στην Premier League!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ