Γούλβς – Μάντσεστερ Σίτι 0-3: Μεσημεριανός περίπατος

Γούλβς – Μάντσεστερ Σίτι 0-3: Μεσημεριανός περίπατος

Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε εύκολα από την έδρα της Γούλβς με 3-0 και συνεχίζει ακάθεκτη για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

Μεσημεριανός περίπατος εκτυλίχθηκε το ματς της Μάντσεστερ Σίτι με τη Γούλβς αφού οι «Πολίτες» πέρασαν άνετα από το «Μολινό» με 3-0.

Το πάρτι ξεκίνησε από τα 56″ όταν η Σίτι πίεσε τους αμυντικούς των «Λύκων» ο Ντε Μπρόινε έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Γκρίλις με προβολή εξ επαφής άνοιξε το σκορ για τη Σίτι.

Διαβάστε επίσης: Σοκαριστικά νέα: Εγκεφαλική βλάβη υπέστη βασικός μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού

Η Σίτι διπλασίασε τα τέρματά της στο 16″ όταν ο Έρλινγκ Χάαλαντ βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και με συρτό σουτ έκανε το 0-2 γράφοντας ιστορία αφού είναι ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία της Premier League που έχει σκοράρει σε τέσσερα διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια.

Η Γούλβς στο 33′ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω απ’ ευθείας αποβολής του Κόλινς για δολοφονική καρατιά στον Γκρίλις.

Η επανάληψη ξεκίνησε με τη Γούλβς να μπαίνει δυνατά και να έχει την κατοχή όμως δεν μπορούσε να το αξιοποιήσει και ο Φόντεν στο 69′ με πολύ όμορφο πλασέ υπέγραψε τον περίπατο κάνοντας το 3-0.

ΓΟΥΛΒΣ: Σα, Γιόνι Κάστρο, Αΐτ Νουρί (80’ Σεμέδο), Κόλινς, Κίλμαν, Μουτίνιο, Νέβες, Ποντένσε (70’ Χουάνγκ), Ματέους Νούνες, Γουέδες (70’ Τραορέ), Νέτο (86’ Κάμπελ)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Κανσέλο, Ντίας, Στόουνς, Ακανζί, Ντε Μπρόινε (72’ Μαχρέζ), Γκρίλις (77’ Πάλμερ), Μπερνάρντο Σίλβα (72’ Άλβαρες), Ρόδρι (81’ Γκόμες), Φόντεν (72’ Γκιντογκάν), Χάαλαντ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ