Η επίσημη θέση της FA για το περσινό περιστατικό του Ρονάλντο με φίλαθλο της Γιουνάιτεντ

Η επίσημη θέση της FA για το περσινό περιστατικό του Ρονάλντο με φίλαθλο της Γιουνάιτεντ

Η αγγλική Ομοσπονδία κατηγόρησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο για ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι σε φίλαθλο της Γιουνάιτεντ μετά τη λήξη του περσινού αγώνα κόντρα στην Έβερτον.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κριστιάνο Ρονάλντο, κατηγορήθηκε για ανάρμοστη συμπεριφορά από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FA) επειδή έσπασε πετώντας στο έδαφος, το τηλέφωνο ενός έφηβου φιλάθλου, μετά την ήττα από την Έβερτον την περασμένη σεζόν.

Ο Ρονάλντο, ζήτησε συγγνώμη από τον 14χρονο οπαδό μέσω των social media μετά το περιστατικό, το οποίο έγινε μετά την ήττα της Γιουνάιτεντ με 1-0 στο «Γκούντισον Παρκ» τον Απρίλιο.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατηγορήθηκε για παραβίαση του Κανονισμού Ε3 της FA για ένα περιστατικό που έλαβε χώρα μετά τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League εναντίον της Έβερτον το Σάββατο 9 Απριλίου 2022», ανέφερε η FA σε ανακοίνωσή της. «Η συμπεριφορά του επιθετικού μετά το τελευταίο σφύριγμα ήταν ακατάλληλη και/ή βίαιη».

Ο Ρονάλντο πάντως προειδοποιήθηκε από την αστυνομία τον Αύγουστο σχετικά με το εν λόγω περιστατικό, ενώ η Γιουνάιτεντ έκανε γνωστό ότι θα στηρίξει τον Ρονάλντο στην υπερασπιστική του γραμμή απέναντι στην κατηγορία.

Το βίντεο φάνηκε να δείχνει τον Ρονάλντο να πετάει θυμωμένος το τηλέφωνο από το χέρι του αγοριού καθώς περπατούσε στο τούνελ. Η μητέρα του αγοριού είπε ότι το χέρι του γιου της μελάνιασε από το κτύπημα και ότι η οθόνη του τηλεφώνου του είχε σπάσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ