«Ο Γκρίλις είχε συνευρεθεί ερωτικά με ένα από τα θύματα του Μεντί»

«Ο Γκρίλις είχε συνευρεθεί ερωτικά με ένα από τα θύματα του Μεντί»

Μια εκ των φερόμενων θυμάτων βιασμού του Μπεντζαμίν Μεντί, κατέθεσε στη μαρτυρία της πως ο ο Τζακ Γκρίλις ήταν παρών το ίδιο βράδυ στην έπαυλη του συμπαίκτη του και συνευρέθηκε ερωτικά με μια 23χρονη, που ανήκει επίσης στις καταγγέλλουσες του συνεργού του.

Κατά τη διάρκεια της δίκης του Μπεντζαμίν Μεντί , ο οποίος κατηγορείται για επτά υποθέσεις βιασμού, μία απόπειρα βιασμού και μία περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης σε έξι διαφορετικές γυναίκες, σημειώθηκε μια απρόσμενη αναφορά στο όνομα του Τζακ Γκρίλις.

Μια εκ των φερόμενων θυμάτων βιασμού, αποκάλυψε κατά την κατάθεσή της την Παρασκευή (23/9) πως εκτός του Μεντί, στην έπαυλή του στο Τσέσαϊρ, βρισκόταν την επίμαχη νύχτα και ο συμπαίκτης του στη Μάντσεστερ Σίτι, Τζακ Γκρίλις.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από τη Βαρκελώνη: Θέλει την επιστροφή του Μέσι η Μπαρτσελόνα!

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, ο σταρ των «πολιτών» ήταν μέλος της παρέας που συγκεντρώθηκε σε πάρτι ενός νυχτερινού κλαμπ στο Μάντσεστερ και βρέθηκε αργότερα και στη βίλα του Μεντί, όπου συνευρέθηκε ερωτικά με την 23χρονη, για τον βιασμό της οποίας κατηγορείται ο συνεργός του Γάλλου, Λουίς Σαχά Ματουρί.

Μάλιστα, η 17χρονη περιέγραψε τον διάλογο που είχε με την 23χρονη, τονίζοντας πως δεν ξέρει αν η σεξουαλική πράξη που είχε η τελευταία με τον Γκρίλις ήταν συναινετική ή όχι.

«Τη ρώτησα τι συνέβη. Την πήγα στην τουαλέτα, ήταν εντελώς ταραγμένη, σε υστερία. Μου είπε ότι την πήρε ο ύπνος στο αυτοκίνητο και ξύπνησε όταν ένιωσε να πιέζει το σώμα του Ματουρί πάνω της.

Αργότερα, μου είπε ότι έκανε σεξ με τον Γκρίλις. Δεν ξέρω αν υπήρχε συναίνεση ή όχι. Δεν ξέρω τι ήταν. Αλλά μιλούσε πολύ γι’ αυτό.

Γνωρίζω ότι αυτό έγινε αφού έγινε ό,τι έγινε με εμένα και τον Μεντί, γιατί αργότερα κοιμήθηκε κι εκείνη μαζί του. Την πήγε κι εκείνη σε ένα δωμάτιο».

Για τον βιασμό της από τον Μεντί είπε: «Με κοιτούσε επίμονα στο σαλόνι. Αμέσως με πήγε σε ένα γραφείο και κλείδωσε την πόρτα. Εκεί με βίασε δύο φορές. Δεν είχαμε μιλήσει από πριν για σεξ, ούτε μετά. Δεν υπήρχε κάτι που να πρόδιδε ότι είχαμε διάθεση να συνευρεθούμε ερωτικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ