Μάντσεστερ Σίτυ : Εκτός αποστολής με Τότεναμ ο τραυματίας Αγκουέρο

Μάντσεστερ Σίτυ : Εκτός αποστολής με Τότεναμ ο τραυματίας Αγκουέρο

Εξηγήσεις στο θέμα Αγκουέρο έδωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, με τον Ισπανό προπονητή να ξεκαθαρίζει πως ο λόγος που τον άφησε εκτός αποστολής για το παιχνίδι απέναντι στην Τότεναμ είναι ο τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί ακόμη.

Μπορεί στα παιχνίδια απέναντι στη Λίβερπουλ ο Κουν Αγκουέρο να βρισκόταν στην αποστολή των «πολιτών» και μάλιστα να πήρε χρόνο συμμετοχής, όμως σύμφωνα με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, ο Αργεντινός δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί.

Συγκεκριμένα, στη συνέντευξη τύπου πριν το παιχνίδι με την Τότεναμ, ο Ισπανός τεχνικός γνωστοποίησε πως ο 29χρονος επιθετικός «έσφιξε τα δόντια» απέναντι στη Λίβερπουλ, με την ελπίδα να βοηθήσει την ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πεπ: «Ο Αγκουέρο είναι τραυματισμένος. Ήταν τραυματίας πριν το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ, όμως έκανε τεράστια προσπάθεια ώστε να μας βοηθήσει για 10-15 λεπτά. Αυτός είναι ο λόγος που δεν ξεκίνησε. Οι άνθρωποι μιλάνε πολύ, χωρίς να γνωρίζουν τι ακριβώς συνέβη πριν το παιχνίδι. Δεν ήταν έτοιμος».

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το πότε θα επιστρέψει ο Αργεντινός, ο Γκουαρντιόλα τόνισε πως είναι αμφίβολος και για το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Σουόνσι, θα είναι όμως έτοιμος για τα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ