Τεν Χαγκ: «Δεν έβαλα τον Ρονάλντο στο 4-0 από σεβασμό στην καριέρα του»

Τεν Χαγκ: «Δεν έβαλα τον Ρονάλντο στο 4-0 από σεβασμό στην καριέρα του»

Ο Έρικ Τεν Χαγκ εξήγησε τον λόγο που δεν χρησιμοποίησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο ντέρμπι του Μάντσεστερ κόντρα στην Σίτι.

Η Μάντσεστερ Σίτι σκόρπισε στους έξι ανέμους την Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, με τους «πολίτες» να επικρατούν με το επιβλητικό 6-3, επί των «κόκκινων διαβόλων».

Μετά την συντριβή ο Έρικ Τεν Χαγκ προσπάθησε να δώσει κάποιες εξηγήσεις για το τι συνέβη, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που άφησε στον πάγκο το μεγάλο αστέρι της Γιουνάιτεντ, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ στην «Opap Arena» – Άνοιξαν οι θύρες για τον κόσμο (Vid)

«Δεν τον έβαλα από σεβασμό για τον Κριστιάνο και τη μεγάλη καριέρα του», ήταν η απάντηση του για τον Πορτογάλο σταρ.

Μία άλλη ερώτηση που δέχθηκε αφορούσε το γεγονός ότι ο Κρίστιαν Έρικσεν μάρκαρε τον Έρλινγκ Χάλαντ στα κόρνερ, με συνέπεια ο Νορβηγός να κάνει… πάρτι στην περιοχή των «κόκκινων διαβόλων». «Προφανώς δεν ήταν αυτή η εντολή μου», σημείωσε ο Τεν Χαγκ.

Από εκεί και πέρα, σχολιάζοντας τα αίτια της ήττας, είπε: «Είναι απλό. Έλλειψη πίστης. Όταν δεν πιστεύεις στο γήπεδο, τότε δεν μπορείς να κερδίσεις αγώνες. Αυτό δεν είναι αποδεκτό. Δεν πειθαρχούμε στους κανόνες και διασυρόμαστε. Αυτό συνέβη σήμερα».

«Για μένα ήταν έκπληξη. Δεν είχαμε το πάνω χέρι, δεν ήμασταν γενναίοι στην μπάλα και υπήρχαν χώροι για να παίξουμε, αλλά δεν ήμασταν αρκετά γενναίοι. Όλα τα εύσημα πηγαίνουν στη Σίτι, αλλά δεν έχει να κάνει με τη Σίτι. Η απόδοσή μας δεν ήταν καλή. Είχε να κάνει με την πίστη μας ατομικά και ως ομάδα».

«Από το 1ο λεπτό το αισθάνθηκα και στο ημίχρονο αλλάξαμε πράγματα και αλλάξαμε συμπεριφορά. Είδαμε διαφορετική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την ανάπαυλα και σκοράραμε, δημιουργήσαμε και ευκαιρίες. Ήμασταν πιο γενναίοι στην μπάλα, πατήσαμε στο γήπεδο του αντιπάλου και σκοράραμε τρεις φορές».

«Αυτήν τη στιγμή, δεν μπορώ να σκεφτώ τα θετικά. Απογοητεύσαμε τους φιλάθλους μας, τους εαυτούς μας και είμαστε απογοητευμένοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ