Τεν Χαγκ: «Το κύριο μας πρόβλημα είναι η έλλειψη έντασης»

Τεν Χαγκ: «Το κύριο μας πρόβλημα είναι η έλλειψη έντασης»

Στην έλλειψη έντασης στάθηκε ο Έρικ Τεν Χαγκ μετά την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Κύπρο...

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαγκ, είπε ότι το κύριο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα του, είναι η έλλειψη έντασης, αν και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Ομόνοια στο Europa Leage, έφθασε στην νίκη με 3-2.

Η Γιουνάιτεντ βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο ημίχρονο, αλλά δύο τέρματα του Μάρκους Ράσφορντ και ένα του Άντονι Μαρσιάλ, ανέτρεψαν την κατάσταση στο δεύτερο 45λεπτο. Η νίκη αυτή, ήλθε τέσσερις ημέρες μετά την συντριβή από την Μάντσεστερ Σίτι με 6-3 για την Premier League.

Διαβάστε επίσης: Ένα ημίχρονο ελπίδας κι ένα απόλυτης κατάρρευσης

«Πρέπει να συνεχίσουμε και κάθε φορά να μαθαίνουμε και να δίνουμε το μέγιστο, γιατί αυτήν την στιγμή, δεν είμαστε τόσο καλοί», είπε ο Τεν Χαγκ στους δημοσιογράφους και συνέχισε: «Είδαμε τι έγινε την Κυριακή και πρέπει να πάμε πολύ καλύτερα. Νομίζω ότι το κύριο πρόβλημα είναι, η ένταση. Πρέπει σε καθε παιχνίδι να έχουμε ένταση στον αγωνιστικό χώρο. Αυτή ήταν η μεγάλη διαφορά μεταξύ της Σίτι με εμάς, οπότε αυτή είναι η απαίτηση από την ομάδα μας, από όλους τους παίκτες μας και πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη γι’ αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ