Μπράιτον-Τότεναμ 0-1: Με Κέιν, άλωσε το Amex Stadium η Τότεναμ

Μπράιτον-Τότεναμ 0-1: Με Κέιν, άλωσε το Amex Stadium η Τότεναμ

Με την υπογραφή του Χάρι Κέιν, η Τότεναμ δραπέτευσε με το διπλό (0-1) από την έδρα της Μπράιτον.

Ενα υπερπολύτιμο τρίποντο πρόσθεσε στο… σακούλι της η Τότεναμ. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έκαμψε την αντίσταση της σκληροτράχηλης Μπράιτον, επικρατώντας με 1-0 στο Amex Stadium. Τα «Σπιρούνια» παραμένουν στα υψηλά διαζώματα (3η θέση με 20 πόντους) του βαθμολογικού πίνακα της Premier League και στο -3 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 6η θέση με 14 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς, θέτοντας τις βάσεις για τη νίκη από τα πρώτα λεπτά. Στο 22΄ ο Σον έκανε το σουτ από δεξιά και ο Κέιν με φοβερή γυριστή κεφαλιά, έγραψε το 0-1. Στο 28ο λεπτό ο Γιορίς έσωσε μετά από μακρινό σουτ του Καϊσέδο και στο 36’ η κεφαλιά του Ντανκ πέρασε μόλις έξω.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ, το μήνυμα στο Ρέντη, το «κεφάλια ψηλά», η αντίδραση και η αλλαγή στην προπόνηση ενόψει ΟΦΗ

Στο 44’ ο Γιορίς είπε όχι σε νέο σουτ του Γουέλμπεκ από αριστερά και στο 61’ ο Ντανκ έκανε σωτήρια επέμβαση σε προσπάθεια του Κέιν. Στο 69’ ο γκολκίπερ της Τότεναμ σταμάτησε τον Μιτομά, ενώ στο 73’ ακυρώθηκε γκολ του Σον.

ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Σάντσεθ, Ντανκ, Γουέμστερ, Φέλτμαν (88’ Λάμπτεϊ), Μαρτς, Εστουπινιάν (66’ Μιτομά), Καϊσέδο (89’ Γκίλμουρ), Μακ Άλστερ, Τροσάρ, Γκρος (82’ Λαλάνα), Γουέλμπεκ

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Ρομέρο, Ντόχερτι, Σεσενιόν, Ντέιβις, Ντάιερ, Χόιμπιεργκ, Μπεντανκούρ, Μπισουμά (70’ Ριτσάρλισον), Σον (80’ Πέρισιτς), Κέιν (89’ Σκιπ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ