Premier League : Οι υποψήφιοι για το βραβείο του κορυφαίου της Premier League

Premier League : Οι υποψήφιοι για το βραβείο του κορυφαίου της Premier League

Μεγάλη «μάχη» αναμένεται να γίνει και φέτος για το βραβείο του καλύτερου παίκτη της Premier League. Μοχάμεντ Σαλάχ και Κέβιν Ντε Μπρούιν τα φαβορί.

Η Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών στην Αγγλία έκανε γνωστούς τους παίκτες που θα διεκδικήσουν και φέτος το βραβείο του καλύτερου της Premier League.

Υποψήφιοι είναι οι: Νταβίντ Ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Κέβιν Ντε Μπρούιν (Μάντσεστερ Σίτι), Ραχίμ Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι), Χάρι Κέιν (Τότεναμ), Μοχάμεντ Σαλάχ (Λίβερπουλ), Λερόι Σανέ (Μάντσεστερ Σίτι) και Νταβίντ Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι).

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι Πολίτες έχουν τη μερίδα του λέοντος στην τελική εξάδα, αφού το σύνολο του Πεπ Γκουαρντιόλα ουσιαστικά έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο, έβαλε τα περισσότερα γκολ και κατέκτησε εύκολα το πρωτάθλημα.

Ωστόσο, το βραβείο δεν αποκλείεται να πάει στον μοναδικό εκπρόσωπο του Μερσεϊσάιντ. Τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος έχει αφήσει άφωνο όλο το Νησί φέτος με όλα αυτά που έχει κάνει με τη φανέλα της Λίβερπουλ, έχοντας σκοράρει 29 φορές και είναι ο πρώτος σκόρερ στην Premier League.

Φαβορί για να κατακτήσουν το εν λόγω βραβείο θεωρούνται ο Αιγύπτιος επιθετικός της Λίβερπουλ και ο Κέβιν Ντε Μπρούιν της Μάντσεστερ Σίτι με τον Ενγκολό Καντέ που είχε κάνει πέρυσι δικό του το βραβείο να μην βρίσκεται καν στην τελική εξάδα.

Παράλληλα, έγιναν γνωστοί και οι υποψήφιοι για το βραβείο του καλύτερου νεαρού ποδοσφαιριστή με τους Χάρι Κέιν και Λερόι Σανέ να δίνουν και εκεί το «παρών». Οι υπόλοιποι είναι οι: Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι), Μάρκους Ράσφορντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ραχίμ Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι) και Ράιαν Σεσενιόν (Φούλαμ).

Οι νικητές θα γίνουν γνωστοί το βράδυ της Κυριακής (22/4).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ