Από τα πόδια του Τσιμίκα η Λίβερπουλ (1-0) – Κόλλησε στο Μπρέντφορντ η Τσέλσι (0-0)

Από τα πόδια του Τσιμίκα η Λίβερπουλ (1-0) – Κόλλησε στο Μπρέντφορντ η Τσέλσι (0-0)

Η Λίβερπουλ νίκησε με 1-0 τη Γουέστ Χαμ με γκολ του Νούνιεζ από ασίστ του Τσιμίκα. Κόλλησε η Τσέλσι στο Μπρέντφορντ (0-0). Νίκες για Νιουκάστλ και Σαουθάμπτον.

Η Λίβερπουλ νίκησε τη Γουέστ Χαμ με 1-0 στο Άνφιλντ με γκολ του Νούνιεζ μετά από εξαιρετική σέντρα του δικού μας, Κώστα Τσιμίκα.

Οι Κόκκινοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και ευτύχησαν στο 22′ να ανοίξουν το σκορ με τον Ουρουγουανό φορ από την τρίτη φετινή ασίστ του Έλληνα άσου στο πρωτάθλημα. Το σουτ του Σαλάχ στο 40′ πέρασε λίγο άουτ ενώ ο Νούνιεζ σημάδεψε το δοκάρι του Φαμπιάνσκι με τη συμπλήρωση 40 λεπτών.

Διαβάστε επίσης: Και όμως τον φοβούνται…

Η Γουέστ Χαμ είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει αφού κέρδισε πέναλτι αλλά ο Άλισον απέκρουσε την εκτέλεση του Μπόουεν στο 45′.

Η επανάληψη είχε μόνο τους Λονδρέζους που άγγιξαν την ισοφάριση στο 70΄ με τον Μπενραχμά και στο 77′ ο Ζουμά παραλίγο να βάλει αυτογκόλ αλλά τον έσωσε το δοκάρι με τελευταία φάση να γίνεται στο 87’ όταν ο Σούτσεκ πλάσαρε εξ επαφής και ο Μίλνερ έσωσε εντυπωσιακά.

Απώλεια για την Τσέλσι

Στο Μπρέντφορντ η Τσέλσι έχασε τους πρώτους της βαθμούς με τον Πότερ στον πάγκο της.

Ο Κέπα στο 35′ απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Τόνεϊ όπως και στο 75′ την κεφαλιά του Ενμπουεμό. Η Τσέλσι είχε ευκαιρίες με τους Ομπαμεγιάνγκ και Χάβερτς αλλά το τελικό 0-0 ήταν δίκαιο.

Στα υπόλοιπα ματς η Νιουκάστλ με γκολ του Αλμιρόν στο 32′ νίκησε την Έβερτον με 1-0 και συνέχισε τις υψηλές πτήσεις στη βαθμολογία ενώ και η Σαουθάμπτον περασε νικηφόρα από το Μπόρνμουθ με 0-1 με γκολ του Άνταμς στο 10′ .

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ