Τι απάντησε ο ατζέντης του Κλοπ για το μέλλον του Γερμανού τεχνικού

Τι απάντησε ο ατζέντης του Κλοπ για το μέλλον του Γερμανού τεχνικού

Ο μάνατζερ του Κλοπ πήρε θέση για το μέλλον του τεχνικού των «Reds»

Η φετινή σεζόν δεν εξελίσσεται ιδανικά για την Λίβερπουλ, με τους «Reds» να βρίσκονται στο -15 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. 

Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών αλλά και το γεγονός πως αρκετοί παίκτες δεν είναι σε καλή κατάσταση έχουν επηρεάσει την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, με τον Γερμανό τεχνικό να προσπαθεί να συμμαζέψει την κατάσταση αλλά μέχρι στιγμής να μην τα καταφέρνει.

Διαβάστε επίσης: Επιστολή – «βόμβα» του Βαγγέλη Μαρινάκη για την ΕΠΟ

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί αρκετά σύμφωνα σχετικά με το μέλλον του 55χρονου προπονητή, ωστόσο ο μάνατζερ του Γερμανού, Μάρκ Κόσικε «έτρεξε» να διαψεύσει τα όποια σενάρια πήγαν να δημιουργηθούν.

«Μπορώ να διαβεβαιώσω πως ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να παραιτηθεί από την Λίβερπουλ. Το γεγονός πως θα μπορούσαν να προκύψουν προβλήματα φέτος εξαιτίας της περυσινής εντατικής σεζόν έχει ληφθεί υπόψη από τους ιδιοκτήτες του συλλόγου πριν από την έναρξη της σεζόν.

Ο Γιούργκεν απολαμβάνει την υποστήριξη των ανθρώπων που έχουν τα ηνία του συλλόγου και είναι σε διαρκή επικοινωνία μαζί τους. Αγαπάει το σύλλογο, την ομάδα και τους οπαδούς και είναι αποφασισμένος να συνεχίσει κα να ολοκληρώσει με επιτυχία την μετάβαση στην Λίβερπουλ.

Υπήρχε λόγος που επέκτεινε το συμβόλαιό του με την Λίβερπουλ μέχρι το 2026», δήλωσε χαρακτηριστικά ο μάνατζερ του Γερμανού προπονητή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ