Αδιανόητο το ποσοστό ευστοχίας του killer Χάαλαντ – Ποιος είναι πρώτος, στον… πάτο ο Ρονάλντο (pic)

Αδιανόητο το ποσοστό ευστοχίας του killer Χάαλαντ – Ποιος είναι πρώτος, στον… πάτο ο Ρονάλντο (pic)

Ο Χάαλαντ σκορπάει τον φόβο και τον τρόμο στην Premier League, αλλά δεν κατέχει τα πρωτεία στο ποσοστό ευστοχίας. Ποιος παίκτης τον ξεπερνάει και που βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο...

Δεν αποτελεί είδηση το γεγονός πως ο Ερλινγκ Χάαλαντ είναι… εξωγήινος. Το αποδεικνύει κάθε Σαββατοκύριακο στα γήπεδα της Premier League. Ο Νορβηγός στήνει συνεχώς πάρτι, με τη μία παράσταση να διαδέχεται την άλλη στο Νησί.

Το «θωρηκτό» της Μάντσεστερ Σίτι κάνει θραύση, τρελαίνει τη στατιστική κατηγορία και οδηγεί εκ τους ασφαλούς την αρμάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Διαβάστε επίσης: Τα χρήματα που θα πάρει ο Ολυμπιακός από το Europa League και η Ναντ

Ο Χάαλαντ είναι ο πιο «καυτός» επιθετικός στον κόσμο, μετρώντας 17 γκολ σε 11 αναμετρήσεις της Premier League. O 22χρονος παίκτης είναι ασταμάτητος και μια ματιά στον πίνακα με τον ποσοστό ευστοχίας αρκεί για να διαπιστώσει κανείς τα εφετινά του όργια.

Συγκεκριμένα, ο Νορβηγός φορ έχει στείλει 17 φορές την μπάλα στο αντίπαλο πλεκτό μετά από 47 τελικές. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, το ποσοστό ευστοχίας του ανέρχεται στο εντυπωσιακό 36%. Παρόλα αυτά, ο 22χρονος κατέχει τη δεύτερη θέση στη σχετική κατηγορία!

Ο σούπερ σταρ της Σίτι βλέπει την… πλάτη του Κίφερ Μουρ, με τον επιθετικό της Μπόρνμουθ να μετράει τρία τέρματα σε 8 προσπάθειες (38%). Τζέιντον Σάντσο και Τζούλιαν Άλβαρες (29%) βρίσκονται πίσω από τον Χάαλαντ, με τον Αλεξάντερ Ίσακ της Νιούκαστλ να συμπληρώνει την πεντάδα (25%).

Όσον αφορά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, θα πρέπει να φτάσει κανείς αρκετά… μακριά για να βρει τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος σταρ αγνοείται και με ένα γκολ σε 22 τελικές, καταλαμβάνει την 53η (!) θέση της σχετικής κατάταξης. Ο 37χρονος παίκτης βρίσκεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας στους «κόκκινους διαβόλους», με το 5% ποσοστό ευστοχίας να είναι χειρότερο ακόμα και από το περσινό 16%.

Ο Ερλινγκ Χάαλαντ είναι ο νέος «βασιλιάς» της Premier League, με τους αριθμούς να μιλούν από μόνοι τους. Ο 22χρονος δεν σταματιέται και δείχνει πως θα αφήσει ιστορία με τις τρομακτικές επιδόσεις του. Από την άλλη, ο Κριστιάνο έχει πάρει την κάτω… βόλτα, με τα στατιστικά να αποτυπώνουν την κάκιστη κατάστασή του. Μένει να φανεί αν ο Πορτογάλος έχει μέλλον στην κόκκινη πλευρά του Μάντσεστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ