Ο Χάαλαντ «καταστρέφει» την τουριστική διαφήμιση της επαρχίας Χάλαντ

Ο Χάαλαντ «καταστρέφει» την τουριστική διαφήμιση της επαρχίας Χάλαντ

Η αδεξιότητα των θαυμαστών του επιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ, προκαλούν «πονοκέφαλο» στη σουηδική τουριστική επιτροπή.

Η αδεξιότητα των θαυμαστών του επιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ, προκαλεί «πονοκέφαλο» στη σουηδική τουριστική επιτροπή, η οποία ισχυρίζεται ότι ένα απλό ορθογραφικό λάθος καταστρέφει τις προσπάθειές της να πλασάρει τις απολαύσεις της παράκτιας επαρχίας Χάλαντ.

Οι αναρτήσεις στο Twitter, στις οποίες το όνομα του Νορβηγού επιθετικού γράφεται Χάλαντ αντί για Χάαλαντ, υποχρεώνει τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που προσπαθούν να ανακαλύψουν την περιοχή στο διαδίκτυο να κατευθύνονται σε ατελείωτες αναρτήσεις για τον παραγωγικό επιθετικό της Σίτι και όχι για την παράκτια επαρχία.

Διαβάστε επίσης: Καλή κλήρωση για την ΑΕΚ Λάρνακας – Με Βασιλεία η Τραμπζονσπορ των Μπακασέτα και Σιώπη

Το πρόβλημα έχει γίνει τόσο σοβαρό που ο σκηνοθέτης του «Visit Halland», Τζίμι Σάντμπεργκ, έγραψε μια ανοιχτή επιστολή παρακαλώντας τους θαυμαστές του Χάαλαντ και τους δημοσιογράφους να γράφουν σωστά το όνομά του.

«Είμαστε το Χάλαντ. Είναι ο Χάαλαντ. Η δημοτικότητα του ποδοσφαιρικού φαινόμενου πνίγει εντελώς την διαδικτυακή μας παρουσία», έγραψε.

«Προς απελπισία μας, βλέπουμε τώρα ότι όλες οι προσπάθειές μας για την προώθηση του Χάλαντ εξαφανίζονται γρήγορα».

Σύμφωνα με τον ιστότοπο του «Visit Halland», η περιοχή είναι μια «ειδυλλιακή επαρχία της δυτικής ακτής με πλούσια γαστρονομική κουλτούρα και πλήθος υπαίθριων δραστηριοτήτων, κυρίως ποδηλασία, ακόμη και σέρφινγκ».

Αλλά αντί για εκπληκτικές φωτογραφίες του φυσικού τοπίου, όσοι ψάχνουν στο διαδίκτυο βλέπουν ατελείωτες φωτογραφίες του ποδοσαφαιριστή της Σίτι, ο οποίος έχει κυριαρχήσει στην Premier League, σκοράροντας 17 γκολ στους πρώτους 11 αγώνες του πρωταθλήματος.

«Από τότε που ο Χάαλαντ έφτασε στη Μάντσεστερ Σίτι και σημείωσε όλα αυτά τα γκολ, έχουμε συγκλονιστεί από την παρουσία του στα hashtags μας και στις μηχανές αναζήτησης», είπε απογοητευμένος ο Σάντμπεργκ στο BBC.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ