Ευθύνες επιρρίπτει ο Κλοπ στα media για το Μουντιάλ: «Είστε δημοσιογράφοι, θα έπρεπε έσεις και όχι οι παίκτες να είχατε στείλει το μήνυμα»

Ευθύνες επιρρίπτει ο Κλοπ στα media για το Μουντιάλ: «Είστε δημοσιογράφοι, θα έπρεπε έσεις και όχι οι παίκτες να είχατε στείλει το μήνυμα»

Ο Γιούργκεν Κλοπ στην συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα της Λίβερπουλ με την Τότεναμ για την Premier League ρωτήθηκε για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ και... τα έβαλε με τους δημοσιογράφους.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ,  όταν ρωτήθηκε  για το Μουντιάλ στο Κατάρ που είναι προ των πυλών στην συνέντευξη Τύπου πριν την εκτός έδρας αναμέτρηση των «reds» με την Τότεναμ για την 15η αγωνιστική της Premier League, «επιτέθηκε» στους δημοσιογράφους.

Ο Γερμανός τεχνικός στράφηκε κατά των δημοσιογράφων καθώς σύμφωνα με τον ίδιο  δεν πρέπει να ζητάνε από τους παίκτες να στέλνουν πολιτικά μηνύματα για το τουρνουά αλλά να τοποθετούνται οι ίδιοι σε τέτοιου τύπου θέματα.

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τι «σκαρφίστηκε» για να μπει ο Θανάσης πιο γρήγορα στον αγώνα (vid)

Όσα δήλωσε ο Κλοπ:

«Όλοι ξέρουμε πώς συνέβη. Ήταν ξεκάθαρο τι συνέβη, όλοι όσοι συμμετείχαν εκείνη τη στιγμή έπρεπε να το γνωρίζουν. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο εκεί το καλοκαίρι λόγω της θερμοκρασίας, είναι ακόμα αρκετά ζεστός ο καιρός και δεν υπήρχαν γήπεδα. Δεν είναι ο Αλαντίν με τη λάμπα, κάποιος έπρεπε να τα φτιάξει. Το παρακολουθώ από ποδοσφαιρική σκοπιά και δεν μου αρέσει το γεγονός ότι οι παίκτες πρέπει να στέλνουν το μήνυμα. Είστε δημοσιογράφοι – θα έπρεπε να είχατε στείλει το μήνυμα – δεν γράψατε για τις συνθήκες στο Κατάρ. Αυτοί είναι ποδοσφαιριστές, οι παίκτες πάνε εκεί και παίζουν και κάνουν το καλύτερο για τις χώρες τους. Το να ρωτιούνται για όλα τα άλλα δεν είναι σωστό για τους παίκτες.

Υπάρχουν υπέροχοι άνθρωποι εκεί, δεν είναι όλα άσχημα, αλλά το πώς συνέβη δεν ήταν σωστό. Αφήστε τους παίκτες και τους προπονητές να παίξουν απλώς τα παιχνίδια. Μην βάζετε τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ σε μια θέση όπου πρέπει να μιλάει για αυτό συνεχώς. Γράψε κάτι για αυτό μόνοι σας, μη μας ρωτάτε. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τίποτα. Συνέβη πριν από 12 χρόνια, τα μέσα ενημέρωσης δεν έκαναν αρκετά πριν από 12 χρόνια.

Οι πολιτικοί του ποδοσφαίρου – νιώθετε ότι σας κατηγορούν προσωπικά, καθώς αναφέρω ότι οι δημοσιογράφοι θα έπρεπε να είχαν κάνει περισσότερα. Πιστεύετε πραγματικά ότι κάναμε αρκετά στην αρχή; Τώρα βάζοντας τους παίκτες υπό πίεση κάνοντας τους ερωτήσεις σχετικά και ρωτώντας τους για πολιτικές δηλώσεις. Αυτό δεν είναι εντάξει. Όλοι το αφήσαμε να συμβεί, όλα ήταν στο τραπέζι. Ήταν πολύ καιρό πριν, μερικοί από τους χειρότερους πολιτικούς του ποδοσφαίρου πέθαναν, εμείς θα μπορούσαμε να το είχαμε τακτοποιήσει πριν από πολύ καιρό. Το Κατάρ κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο, αυτό είναι εντάξει, θέλω πολλά πράγματα αλλά δεν τα καταφέρνω. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Θα παρακολουθήσω το παιχνίδι, αλλά ναι, είναι διαφορετικό από τα άλλα Μουντιάλ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ