«Βοά» το Νησί: Αλλάζει χέρια η Λίβερπουλ;

«Βοά» το Νησί: Αλλάζει χέρια η Λίβερπουλ;

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στη Λίβερπουλ, η οποία ετοιμάζεται να αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Πολύ κοντά στην αλλαγή ιδιοκτησίας φαίνεται πως είναι η Λίβερπουλ μετά από δώδεκα χρόνια! Η ιστοσελίδα «The Athletic» αποκάλυψε πριν από δύο 24ωρα το ενδιαφέρον των Goldman Sachs και Morgan Stanley για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου από τη Fenway Sports Group και τον Τζον Χένρι, που έβαλαν πωλητήριο στους «reds», ωστόσο οι ενδιαφερόμενοι φαίνεται πως όλο και πληθαίνουν.

Ένα όνομα που ήρθε τις τελευταίες ώρες στο προσκήνιο, αφορά σε έναν υποψήφιο αγοραστή που στο παρελθόν έχει επιχειρήσει ν’ αγοράσει άλλες δύο ομάδες της Premier League. Ο λόγος για τον Sir Τζιμ Ράτκλιφ, ο οποίος μάλιστα είναι γνωστός οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και στο παρελθόν είχε επιχειρήσει να αγοράσει ανεπιτυχώς την αγαπημένη του ομάδα, αλλά και την Τσέλσι όταν προέκυψε το θέμα με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Μεγάλη έκπληξη από τον Μίτσελ ενόψει Λεβαδειακού

Ο Ράτκλιφ θεωρείται ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Αγγλία με την περιουσία του να ξεπερνάει τα 12 δισεκατομμύρια δολάρια και είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας «Ineos» στην οποία ανήκουν ακόμη δύο ποδοσφαιρικές ομάδες. Η Νις και η Λωζάνη. Η εμπλοκή της «Ineos» στο ποδόσφαιρο ξεκίνησε το 2017, όταν εξαγόρασε την ελβετική ομάδα, «FC Lausanne-Sport» (σ.σ προσοχή δεν είναι η Λωζάνη που παίζει στην Σούπερ Λίγκα) ενώ το καλοκαίρι του 2019 ο Sir Τζιμ Ράτκλιφ και η εταιρία του έκαναν… απόβαση στη Γαλλία, αγοράζοντας τη Νις.

Η άλλη περίπτωση που… έσκασε τις τελευταίες ώρες αφορά σε επενδυτές από το Ντουμπάι οι οποίοι φέρονται έτοιμοι να επιχειρήσουν ξανά να αγοράσουν την Λίβερπουλ έπειτα από την αποτυχημένη προσπάθεια το 2007. Μάλιστα, σε ρεπορτάζ από τη Μέση Ανατολή τονίζεται ότι το fund από το Ντουμπάι είναι έτοιμο να προσφέρει πέντε δισεκατομμύρια δολάρια για να περάσει στα… χέρια του η Λίβερπουλ.

Ένα σίριαλ με πολλά επεισόδια φαίνεται πως μόλις έχει ξεκινήσει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ