Ιστορικό ρεκόρ για τον Ρόμπερτσον (pic)

Ιστορικό ρεκόρ για τον Ρόμπερτσον (pic)

Ο Άντι Ρόμπερτσον, με τις δύο ασίστ στο παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Σάουθαμπτον, ανέβηκε στην κορυφή της λίστας με τους αμυντικούς με τις περισσότερες ασίστ στην ιστορία της Premier League.

Η Λίβερπουλ δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει της Σαουθάμπτον με 3-1 για την 15η αγωνιστική της Premier League, με τον Άντι Ρόμπερτσον να έχει δύο ασίστ στα πρώτο ημίχρονο, στα γκολ των Φιρμίνο και Νούνιεζ.

Ο Σκωτσέζος αριστερός οπισθοφύλακας, με αυτές τις ασίστ, έφτασε τις 53 σε 230 παιχνίδια και ανέβηκε στην κορυφή της σχετικής λίστας με τους αμυντικούς με τις περισσότερες τελικές πάσες στην ιστορία της κορυφαίας αγγλικής κατηγορίας.

Διαβάστε επίσης: Επιστροφή – έκπληξη στον Ολυμπιακό – Αυτή είναι η αποστολή του Μίτσελ

Ο Ρόμπερτσον ισοφάρισε το ρεκόρ του Λέιτον Μπέινς, με τον πρώην αμυντικό της Έβερτον να έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση από το 2020, μετά από 420 παιχνίδια με τη φανέλα των «Ζαχαρωτών».

Από τις 53, οι 49 είναι με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ και οι υπόλοιπες τέσσερις με τη Χαλ, καθώς με τους «τίγρεις» αγωνίστηκε στην κορυφαία κατηγορία, τις σεζόν 2014/2015 και 2016/2017, ενώ τη φετινή σεζόν έχει σημειώσει 7 ασίστ σε 16 εμφανίσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ