Νιουκάστλ – Τσέλσι 1-0: Συνεχίζουν ακάθεκτες οι «καρακάξες»

Νιουκάστλ – Τσέλσι 1-0: Συνεχίζουν ακάθεκτες οι «καρακάξες»

Η Νιουκάστλ συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της επικρατώντας της Τσέλσι με σκορ 1-0, περνώντας έτσι εκ νέου στην τρίτη θέση.

Την όγδοη νίκη της στη σεζόν πανηγύρισε η Νιουκάστλ, η οποία επιβλήθηκε με σκορ 1-0 της Τσέλσι εντός έδρας, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Premier League, συνεχίζοντας έτσι ακάθεκτη την εξαιρετική πορεία που διαγράφει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Οι «καρακάξες» μετά την επικράτησή τους επέστρεψαν όπως είπαμε στην τριάδα (προσπέρασαν την Τότεναμ) και πήγαν στους 30 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, οι «μπλε» παράμειναν στους 21 πόντους και την 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο πρώτο μέρος η Νιουκάστλ είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να πιέσει, όμως στις ευκαιρίες που δημιούργησε δεν κατάφερε να βρει… εστία για να γίνει απειλητική. Η Τσέλσι περιορίστηκε σε πιο αμυντικό ρόλο και έτσι το 45λεπτο έκλεισε χωρίς σκορ (0-0).

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «καρακάξες» βρήκαν τον τρόπο να προηγηθούν με δράστη τον Τζο Γουίλοκ στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης, γράφοντας το 1-0. Οι «μπλε» προχώρησαν σε αλλαγές, όμως όσο κι αν πίεσαν μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι και έτσι οι γηπεδούχοι έφυγαν με τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Πόουπ, Τρίπιερ, Σερ, Μπότμαν (87’ Τάργκετ), Μπερν, Λόνγκσταφ, Γκιμαράες, Γουίλοκ (85’ Μέρφι), Αλμιρόν, Γουντ (76’ Γουίλσον), Ζοέλιντον

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Αθπιλικουέτα (46’ Πούλισικ), Κουλιμπαλί, Τσαλόμπα, Λόφτους-Τσικ (7’ Τιάγκο Σίλβα), Ζορζίνιο, Κόβατσιτς, Χολ (73’ Κουκουρέγια), Γκάλαχερ, Μάουντ (73’ Χάβερτς), Μπρόγια (73’ Ζιγές)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ