Κατηγορείται για 232 παραβάσεις παράνομου στοιχηματισμού ο Τόνι της Μπρέντφορντ!

Κατηγορείται για 232 παραβάσεις παράνομου στοιχηματισμού ο Τόνι της Μπρέντφορντ!

Λίγες μέρες μετά το πάρτι κόντρα στη Σίτι, το όνομα του Τόνι συζητιέται για αρνητικό λόγο στο Νησί.

Ο επιθετικός της Μπρέντφορντ, Ιβάν Τόνι, κλήθηκε σε απολογία από την Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FA) με την κατηγορία της παραβίασης των κανόνων στοιχηματισμού για περισσότερες από 200 φορές, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη (16/11) το διοικητικό όργανο του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Η FA ανέφερε σε ανακοίνωσή της πως ο 26χρονος αρχηγός της Μπρέντφορντ, κατηγορείται για φερόμενη ανάρμοστη συμπεριφορά, παραβιάζοντας τους κανόνες στοιχηματισμού 232 φορές από τις 25 Φεβρουαρίου 2017 και έως τις 23 Ιανουαρίου 2021.

Διαβάστε επίσης: Δηλαδή δεν… τρέχει τίποτα που ο Γιώργος Σαββίδης αποχώρησε από το Δ.Σ του ΠΑΟΚ;

Το διάστημα εκείνο ο Άγγλος επιθετικός έχει αγωνιστεί στις Σκάνθορπ Γιουνάιτεντ, Νιούκαστλ, Γουίγκαν, Πίτερμπορο και Μπρέντφορντ. Ο Τόνι έχει προθεσμία μέχρι τις 24 Νοεμβρίου για να απαντήσει στις κατηγορίες.

Μια αναφορά πριν από λίγες μέρες στην εφημερίδα «Daily Mail» ανέφερε ότι ο Τόνι βρισκόταν υπό έρευνα για περίπου επτά μήνες σε σχέση με υποτιθέμενη στοιχηματική δραστηριότητα πριν αγωνιστεί για την Μπρέντφορντ. Στο ίδιο δημοσίευμα υπήρχε η επισήμανση πως δεν υπήρχαν ενδείξεις πως είχε στοιχηματίσει στις δικές του ομάδες για να χάσουν αγώνες.

«Η Μπρέντφορντ ενημερώθηκε ότι ο Ιβάν Τόνι έχει κατηγορηθεί για παραβίαση του Κανονισμού Ε8 της FA», ανέφερε ο Μπρέντφορντ σε δήλωσή της. «Ο σύλλογος έχει συζητήσει με τον Ιβάν και τους νομικούς του εκπροσώπους για αυτό το θέμα και αυτές οι συνομιλίες θα συνεχιστούν ιδιωτικά. Δεν θα κάνουμε περαιτέρω σχόλια μέχρι να ολοκληρωθεί το θέμα».

Μετά τη δημοσίευση του ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Τόνι είπε ότι βοηθούσε την FA στις έρευνές της, ενώ δεν συμπεριλήφθηκε στην τελική 26άδα της Αγγλίας από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ που ξεκινά την Κυριακή (20/11).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ