Η μεγάλη επιστροφή: Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μπέκαμ;

Η μεγάλη επιστροφή: Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μπέκαμ;

Οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκαναν γνωστό πως πουλάνε τον σύλλογο και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φέρεται να ενδιαφέρεται για την αγορά της ομάδας

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλάζει σελίδα, καθώς οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες της είναι έτοιμοι να πουλήσουν τον σύλλογο, 17 χρόνια μετά την αγορά του έναντι του ποσού των 790 εκατομμυρίων ευρώ. Η οικογένεια Γκλέιζερ ψάχνει για αγοραστή και ίσως τελικά τον βρει στο πρόσωπο ενός πρώην θρύλου της ομάδας!

Ο λόγος για τον Ντέβιντ Μπέκαμ, ο οποίος, σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, φέρεται να ενδιαφέρεται για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Βέβαια, ο παλαίμαχος άσος των «κόκκινων διαβόλων» δεν έχει μόνος του την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει τον σύλλογο, αλλά θα μπορούσε να συμβάλει σε μια κοινοπραξία που θα ήθελε να επενδύσει στη Γιουνάιτεντ.

Οι Financial Times αναφέρουν ότι η μεγάλη εγγύτητα του Μπέκαμ με τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ελκυστική για έναν πιθανό αγοραστή που θα μπορούσε να μπει σε μία κοινοπραξία μαζί με τον Άγγλο.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι ανοιχτός να ακούσει τις προτάσεις των υποψήφιων αγοραστών και αν κρίνει ότι μπορεί να βοηθήσει με την εμπλοκή του θα το πράξει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ