Γουέστ Χαμ – Στόουκ 1-1

Γουέστ Χαμ – Στόουκ 1-1

Με γκολ του Άντι Κάρολ στο 90’, η Γουέστ Χαμ ισοφάρισε τη Στόουκ (1-1) και σχεδόν την… υποβίβασε, αφού βρίσκεται στο -5 από την παραμονή με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν.

Η Γουέστ Χαμ υποδέχθηκε την Στόουκ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, σε ένα ματς που έμοιαζε με μπαράζ παραμονής καθώς αν η Στόουκ έχανε «αποχαιρετούσε» από σήμερα, ενώ αν έχαναν τα Σφυριά, θα έμπλεκαν και αυτά στα τελευταία ματς.

Τελικά τίποτα από τα δύο δε συνέβησαν στο ματς. Η Γουέστ Χαμ σαν γηπεδούχος ήταν καλύτερη στο ματς. Μάλιστα μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, σκόραρε δις με τον Αρναούτοβιτς, αλλά και τα δύο γκολ ακυρώθηκαν ως οφσάιντ.

Ο Κράουτς στο 79’ σκόραρε σχεδόν κόντρα στη ροή του ματς για την Στόουκ, προκαλώντας… εμφράγματα στο Λονδίνο, για να έρθει στο 90’ ο Άντι Κάρολ που είχε μπει αλλαγή μόλις τέσσερα λεπτά πριν να ισοφαρίσει!

Μάλιστα τα Σφυριά είδαν να τους ακυρώνεται – για υπόδειξη φάουλ από τον «σεσημασμένο» Όλιβερ (βλ. Ρεάλ Μαδρίτης-Γιουβέντους) – άλλο ένα γκολ με τον Τσιτσαρίτο στο 90+2’, για το τελικό 1-1 που τελικά άφησε τους γηπεδούχους με ένα αίσθημα ανακούφισης, βυθίζοντας παράλληλα την Στόουκ ακόμα πιο χαμηλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ