Ανανεώνει με Γκουαρντιόλα η Σίτι

Ανανεώνει με Γκουαρντιόλα η Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Πεπ Γκουαρντιόλα, το οποίο θα του αποφέρει ακόμα περισσότερα χρήματα.

Η Μάντσεστερ Σίτι στέφθηκε πρωταθλήτρια της Premier League. Αυτός είναι ο πρώτος τίτλος της Σίτι από το 2014 και 5ος συνολικά (1937, 1968, 2012, 2014, 2018), αλλά πρώτος και υπό την τεχνική καθοδήγηση του πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα και της Μπάγερν, Πεπ Γκουαρντιόλα, με τις οποίες επίσης έχει κατακτήσει την Primera Division και την Bundesliga αντίστοιχα.

Ο Γκουαρντιόλα έγινε και ο πρώτος Ισπανός που κατακτά ως προπονητής την Premier League, καθώς μετρά επτά πρωταθλήματα στις εννέα σεζόν που βρίσκεται στους πάγκους (σ.σ. απώλεσε τον τίτλο τη σεζόν 2011-12 με τους μπλαουγκράνα και πέρυσι στη Σίτι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των βρετανικών ΜΜΕ ο Ισπανός προπονητής έχει ήδη πρόταση από τη διοίκηση της ομάδας ν’ ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες πληροφορίες το νέο συμβόλαιό θα έχει ισχύ τουλάχιστον για έναν χρόνο και το καλοκαίρι οι διοικούντες τη Σίτι είναι διατεθειμένοι να του δώσουν ακόμη περισσότερα χρήματα, με στόχο ν’ αποκτήσει τους παίκτες που θέλει, για να γίνει ακόμη καλύτερη η ομάδα και να διεκδικήσει την κορυφή της Ευρώπης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ