Μπράιτον – Τότεναμ 1-1

Μπράιτον – Τότεναμ 1-1

Σε ακόμη ένα ματς της Τότεναμ ο Χάρι Κέιν βρήκε δίχτυα, αλλά, αυτό δεν έφτανε στους Λονδρέζους, προκειμένου να πάρουν τη νίκη, μιας και έμειναν στο 1-1, στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Μπράιτον.

Ο Χάρι Κέιν δεν σταματά να σκοράρει φέτος με τη φανέλα της Τότεναμ, αλλά, τα γκολ του Άγγλου φορ δεν οδηγούν πάντα σε νίκη τους Λονδρέζους, οι οποίοι στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Μπράιτον έμειναν στο 1-1 στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Premier League.

Στο πρώτο ημίχρονο καμία ομάδα δεν είχε το πάνω χέρι. Οι παίκτες του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μπορεί να είχαν την κατοχή, αλλά και μερικά σουτ, όμως, δεν κατάφεραν να τα εκμεταλλευτούν και να προηγηθούν. Έτσι, οι δύο σύλλογοι πήγαν στ’ αποδυτήρια με 0-0.

Ωστόσο, αυτό άλλαξε άμεσα στο δεύτερο 45λεπτο. Συγκεκριμένα, στο 48′ ο Σον βρήκε ωραία τον Κέιν και εκείνος έκανε ό,τι ξέρει να κάνει καλύτερα από τον καθένα. Έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Αλλά η απάντηση της Μπράιτον ήταν άμεση, αφού δύο λεπτά αργότερα (50′) ο Γκρόυς ήταν εύστοχος από το σημείο του πέναλτι, κάνοντας το 1-1 που έμελλε να μείνει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ