Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ: Μετά τον Γκάκπο «σφάζονται» και για τον Έντσο Φερνάντες (pics & vids)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ: Μετά τον Γκάκπο «σφάζονται» και για τον Έντσο Φερνάντες (pics & vids)

Η Λίβερπουλ «έκλεψε» τον Κόντι Γκάκπο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι του Νησιού θα κονταροχτυπηθούν και για τον Έντσο Φερνάντες.

Δύο από τους παίκτες που έλαμψαν με την παρουσία τους στο Μουντιάλ του Κατάρ ήταν αναμφίβολα οι Κόντι Γκάκπο και Έντσο Φερνάντες. Ο Ολλανδός, που από το καλοκαίρι ήταν στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα φορέσει τελικά τη φανέλα της Λίβερπουλ, η οποία με αστραπιαίες κινήσεις τον έκανε δικό της από την Αϊντχόφεν με ένα deal που ξεπερνάει τα 50 εκατ. ευρώ.

Ο 23χρονος επιθετικός της PSV, όμως, δεν είναι η μόνη περίπτωση για την οποία θα κονταροχτυπηθούν οι δύο μεγάλοι του Νησιού, αφού ακόμη μεγαλύτερο «παιχνίδι» φαίνεται πως θα γίνει για τον Φερνάντες. Ο άσος της Μπενφίκα, που ήταν η αποκάλυψη της παγκόσμιας πρωταθλήτριας στο Κατάρ, αποτελεί «Μήλον της Έριδος» για Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ.

Διαβάστε επίσης: Βενιαμίν Αμπόσι: Ο Μπαρτζώκας εμφάνισε το 16χρονο «διαμάντι» του Θρύλου (vid+pics)

Μόνο που εδώ μιλάμε για πολύ μεγαλύτερα ποσά. Ο 21χρονος άσος έχει ρήτρα στα 120 εκατ. ευρώ, ωστόσο σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ, οι δύο ομάδες έχουν προσφέρει μεγαλύτερο ποσό από τη ρήτρα. Φημολογείται πως οι προτάσεις και των δύο αγγίζουν τα 127 εκατ. ευρώ, με μία τρίτη να είναι έτοιμη να «σκάσει» και πλέον είναι στο χέρι των «Αετών» σε ποιον θα τον παραχωρήσουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπενφίκα απέκτησε μόλις το περασμένο καλοκαίρι τον Φερνάντες, δίνοντας 12 εκατ. ευρώ στη Ρίβερ Πλέιτ. Μέσα σε λίγους μήνες και χάρη στις εκπληκτικές του εμφανίσεις στο Μουντιάλ, η αξία του Αργεντινού εκτοξεύθηκε δέκα φορές πάνω. Αν μη τι άλλο εντυπωσιακό.

Δεδομένης της πίεσης που έχει η Γιουνάιτεντ λόγω της κατάληξης της υπόθεσης του Γκάκπο, φαντάζει πιο πιθανό να είναι εκείνη που θα προσπαθήσει περισσότερο να κάνει δικό της τον Έντσο, με τις εξελίξεις να αναμένονται ραγδαίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ