Η Τσέλσι, η «βόμβα» Έντσο και οι χειμερινές μεταγραφές από την Μπενφίκα (pics)

Η Τσέλσι, η «βόμβα» Έντσο και οι χειμερινές μεταγραφές από την Μπενφίκα (pics)

Η Τσέλσι είναι έτοιμη να πυροδοτήσει τη «βόμβα» του χειμώνα με τον Έντσο Φερνάντες, ποντάροντας και στο τρομερό ιστορικό που διαθέτει με τις μεταγραφές της από την Μπενφίκα.

Ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που εντυπωσίασαν περισσότερο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Μάλιστα, παρότι στα δύο πρώτα παιχνίδια του Μουντιάλ αγωνίστηκε ως αλλαγή, εκείνος κατάφερε να αναδειχθεί στο τέλος ο κορυφαίος νέος ποδοσφαιριστής της διοργάνωσης.

Ο λόγος για τον τρομερό Έντσο Φερνάντες. Ο 21χρονος χαφ από την Αργεντινή, έκανε τη μεγάλη διαφορά για την «Αλμπισελέστε» στα γήπεδα του Κατάρ, έχοντας καταλυτικό ρόλο στην πορεία προς τη… Γη της Επαγγελίας.

Διαβάστε επίσης: Τα είπαν στον Ολυμπιακό για τις μεταγραφές – Η απάντηση στο δίλημμα Λάτο-Σουάζο και ο στόπερ

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από το Νησί και την Πορτογαλία, οι τρομερές εμφανίσεις που έκανε ο Αργεντινός στο Κατάρ, έχουν πείσει τους ανθρώπους της Τσέλσι ότι αξίζει να «σπάσουν» τη ρήτρα των 120+ εκατομμυρίων ευρώ για να τον πάρουν στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Όπως αναφέρουν ωστόσο από την Πορτογαλία, παρότι η Τσέλσι θέλει σαν «τρελή» τον Φερνάντες, έχει στο πίσω μέρος του… κεφαλιού της και τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν με το FFP, σε περίπτωση που χρειαστεί να «σκάσει» απευθείας το συνολικό ποσό της ρήτρας.

Οι «μπλε» φέρεται να προσπαθούν να πείσουν τη δεδομένη στιγμή την Μπενφίκα, ώστε να δεχτούν το ποσό σε δόσεις, κάτι το οποίο οι «αετοί» απορρίπτουν προς το παρόν.

Ένας ακόμα λόγος ωστόσο που η Τσέλσι θέλει τον Φερνάντες, είναι το ιστορικό που διαθέτει από τους «αετούς». Τρεις μεταγραφικές κινήσεις έχει κάνει τον μήνα Γενάρη η Τσέλσι από την Μπενφίκα τα τελευταία χρόνια. Και οι τρεις της βγήκαν… λίρα εκατό!

Το 2010, οι «μπλε» απέκτησαν τους Ντάβιντ Λουίς και Ραμίρες από την Μπενφίκα, οι οποίοι την επόμενη χρονιά ήταν καταλυτικοί στην κατάκτηση του πρώτου Champions League της ιστορίας των Λονδρέζων.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, ο Ζοσέ Μουρίνιο ζήτησε τον Μάτιτς, ο οποίος αγωνίστηκε τελικά στην Τσέλσι έως και το καλοκαίρι του 2017, πριν αποχωρήσει για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το παρελθόν δείχνει λοιπόν στην Τσέλσι ότι το ρίσκο με τον Φερνάντες ίσως και να αξίζει περισσότερο, ειδικά από τη στιγμή που το πρόβλημα των «μπλε» στον άξονα είναι εξαιρετικά μεγάλο εδώ και μήνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ