Κλοπ: «Ο Πελέ έδειξε ότι ο πιο διάσημος άνθρωπος στον πλανήτη μπορεί να είναι εντελώς φυσιολογικός»

Κλοπ: «Ο Πελέ έδειξε ότι ο πιο διάσημος άνθρωπος στον πλανήτη μπορεί να είναι εντελώς φυσιολογικός»

Τι είπε ο Γιούργκεν Κλοπ για τον Πελέ.

Την πεποίθηση ότι ο Πελέ είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών εξέφρασε ο Γιούργκεν Κλοπ, πλέκοντας με αυτόν τον τρόπο το εγκώμιο του Βραζιλιάνου θρύλου του ποδοσφαίρου, ο οποίος άφησε την Πέμπτη την τελευταία πνοή του, σε ηλικία 82 ετών.

Όμως, αυτό που ο προπονητής της Λίβερπουλ θαύμασε περισσότερο στον Πελέ είναι η ταπεινοφροσύνη του, μολονότι ο εκλιπών ήταν ένας από τους πιο διάσημους ανθρωπους στον πλανήτη. Ο Γερμανός ξεκαθάρισε ότι δεν διέθετε ούτε το «0,01%» των ικανοτήτων του Πελέ και περιέγραψε με δηλώσεις του το πως απέκτησε μια υπογεγραμμένη φανέλα της Βραζιλίας με το νούμερο 10 στα γενέθλιά του, όταν συνάντησε τον αείμνηστο επιθετικό και τον θρύλο του γερμανικού ποδοσφαίρου, Φραντς Μπεκενμπάουερ, στο Μουντιάλ του 2006.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Αυτή είναι η απόφαση του Ολυμπιακού για τον Μπλακ

«Οτιδήποτε κι αν μου πει κάποιος στο μέλλον, ο Πελέ ήταν ο καλύτερος. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό» υπογράμμισε ο Κλοπ και συνέχισε: «Αμφότεροι μου έδειξαν ότι, αν είσαι ο πιο διάσημος άνθρωπος στον πλανήτη, μπορείς να παραμένεις ένας εντελώς φυσιολογικός τύπος. Αυτό είναι που αγαπώ περισσότερο, αυτό πήρα ως μάθημα, αυτό είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Επομένως, επειδή είμαι Χριστιανός, αυτό δεν έχει τελειώσει. Τώρα θα παίζει ποδόσφαιρο σε ένα θαυμάσιο στάδιο με φανταστικούς παίκτες από το παρελθόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ