Ενίσχυση με Όρσιτς για τη Σαουθάμπτον

Ενίσχυση με Όρσιτς για τη Σαουθάμπτον

Παίκτης της Σαουθάμπτον είναι και επίσημα ο Μίσλαβ Όρσιτς.

Μία πολύ σημαντική προσθήκη έκανε στο ρόστερ της η Σαουθάμπτον στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην Premier League. Οι «Άγιοι» ανακοίνωσαν την την απόκτηση του διεθνούς Κροάτη εξτρέμ, Μίσλαβ Όρσιτς από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το κόστος τη μεταγραφής έφτασε τα 9 εκατ. ευρώ.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών (έως το καλοκαίρι του 2025), «εξαργυρώνοντας» με μία μεταγραφή στην Premier League τις πολύ καλές σεζόν του με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, αλλά και την πολύ καλή παρουσία του στο Μουντιάλ του Κατάρ, όπου σημείωσε το νικητήριο γκολ των Κροατών στον μικρό τελικό κόντρα στο Μαρόκο (2-1).

«Ο Μίσλαβ είναι μία πολύ σημαντική προσθήκη για την ομάδα μας και είμαι πολύ χαρούμενος που θα μπορέσω να τον έχω στη διάθεσή μου τόσο σύντομα αυτό το μήνα» τόνισε ο προπονητής της Σαουθάμπτον, Νάιτζελ Τζόουνς λίγο μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Πρόσθεσε ακόμη πως «…είναι μία πολύ μεγάλη επιθετική απειλή και είμαι σίγουρος πως όλοι όσοι έχουν δει την πρόοδό του, μπορούν να αντιληφθούν πόσο ταλαντούχος είναι. Είναι σπουδαίο που τον έχουμε εδώ…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ