Γουλβς – Γουέστ Χαμ 1-0: Ποντένσε και Σα οδηγούν τους «Λύκους» για την παραμονή

Γουλβς – Γουέστ Χαμ 1-0: Ποντένσε και Σα οδηγούν τους «Λύκους» για την παραμονή

Χάρη σε ένα εξαιρετικό γκολ του Ντάνιελ Ποντένσε, η Γουλβς επικράτησε με 1-0 της Γουέστ Χαμ και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη.

Σπουδαία νίκη για τη Γουλβς που μετά από καιρό ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη. Χάρη σε ένα πολύ όμορφο γκολ από τον Ντάνιελ Ποντένσε, σε συνδυασμό με τη σιγουριά του Ζοσέ Σα κάτω από τα δοκάρια, οι «Λύκοι» επικράτησαν με 1-0 της Γουέστ Χαμ και πήραν μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού έφτασε έτσι τα τρία γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος αλλά και τα πέντε συνολικά στη φετινή Premier League. Αν αναλογιστεί κανείς πως η Γουλβς έχει σκοράρει μόλις 12 φορές κι έχει τη χειρότερη επίθεση από τις 20 ομάδες της κατηγορίας, καταλαβαίνει για τι επίτευγμα πρόκειται.

Διαβάστε επίσης: «Ο Χάμες δεν παραχωρείται»: Επίσημη διάψευση του Ολυμπιακού στα σενάρια των Τούρκων

Ο Ποντένσε παλεύει ουσιαστικά μόνος του για να κρατήσει τη Γουλβς στα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου, έχοντας άξιο συμπαραστάτη τον Σα που προσπαθεί να κρατήσει όρθια την ομάδα του. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε σε ωραία αντεπίθεση των γηπεδούχων στο 48′, όταν ο Ποντένσε πλάσαρε υποδειγματικά από το ύψος της περιοχής. Παρά την πίεση των Λονδρέζων, η Γουλβς άντεξε μέχρι το τέλος και πήρε σπουδαία νίκη.

Γουλβς: Σα, Σεμέδο, Κόλινς, Κίλμαν, Μπουένο (83’ Τότι), Νέβες, Μουτίνιο (73’ Τραορέ), Νούνες, Χουάνγκ (73’ Λεμινά), Ποντένσε (64’ Αΐτ Νουρί), Κούνια (64’ Χιμένες)

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Τσουφάλ, Κρέσγουελ, Αγκέρ, Ογκμπόνα, Φορνάλς (76’ Σκαμάκα), Ράις, Σούτσεκ (60’ Μπενραχμά), Μπόουεν, Πακετά, Αντόνιο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ