Φερνάντες: «Μην με χρησιμοποιείτε για να επιτεθείτε στον Ρονάλντο» (pic)

Φερνάντες: «Μην με χρησιμοποιείτε για να επιτεθείτε στον Ρονάλντο» (pic)

Ο Μπρούνο Φερνάντες ξέσπασε για τον τρόπο που ερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του μετά τη νίκη απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι και ζήτησε να μην χρησιμοποιείται το όνομά του για να επιτίθεται ο κόσμος στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε τεράστια νίκη στο ντέρμπι απέναντι στη Σίτι και έδωσε συνέχεια στις εξαιρετικές τις εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα. Δεν είναι λίγοι μάλιστα εκείνοι που συνδυάζουν την αγωνιστική άνοδο των «Κόκκινων Διαβόλων» με την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι δηλώσεις του Μπρούνο Φερνάντες μετά το τέλος του παιχνιδιού αποτέλεσαν «σκαλοπάτι» για πολλούς να θεωρήσουν πως αυτές ήταν «καρφιά» για τον νυν παίκτη της Αλ Νασρ.

«Τώρα παίζουμε σαν ομάδα! Πριν από μερικούς μήνες, ίσως κάποιοι παίκτες να έπαιζαν μόνο για τον εαυτό τους», ήταν τα λόγια του μέσου της Γιουνάιτεντ, ο οποίος σήμερα, μέσα από μια ανάρτησή του στο instagram ξέσπασε κατά όσων γράφτηκαν και ξεκαθάρισε τα πράγματα γράφοντας:

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Όλα καλά με Κάνααν, έτοιμος για Ρεάλ

«Ευχαριστώ που κάποιος ανήρτησε ακριβώς τα λόγια που είπα. Ξέρω πως είναι δύσκολο να βλέπετε τη Γιουνάιτεντ να τα πηγαίνει καλά και να μην έχετε να πείτε για τίποτα άλλο πέρα από τα καλά πράγματα.

Μην χρησιμοποιείτε, όμως, το όνομά μου για να επιτεθείτε στον Κριστιάνο. Ο Κριστιάνο ήταν μέρος της ομάδας μας στο πρώτο μισό της σεζόν και όπως έχω πει σε πολλές συνεντεύξεις, το σημείο καμπής για όλους μας ήταν το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, που ήταν και εκείνος ακόμα μαζί μας.

Όλοι από τότε είναι φανταστικοί και δρουν σαν πραγματική ομάδα, το οποίο μπορείτε να το δείτε πλέον κι από τα αποτελέσματα. Συνεχίζουμε».

Η ανάρτηση του Φερνάντες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ