Η Σίτι προσλαμβάνει δικηγόρο που θα παίρνει όσα και ο… Ντε Μπρόινε

Η Σίτι προσλαμβάνει δικηγόρο που θα παίρνει όσα και ο… Ντε Μπρόινε

Έναν δικηγόρο με υψηλό κασέ φαίνεται πως έχει προσλάβει η Μάντσεστερ Σίτι για την υπεράσπισή της στην υπόθεση για τις οικονομικές παραβιάσεις που ερευνάται, με την αμοιβή του να φτάνει στα επίπεδα των χρημάτων που παίρνει ο Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Ακριβά θα πληρώσει την υπεράσπισή της για την υπόθεση των οικονομικών παραβιάσεων στην οποία ερευνάται το τελευταίο διάστημα η Μάντσεστερ Σίτι.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας, αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες για περισσότερες από 100 παραβάσεις για όλες τις σεζόν από το 2009 έως και το 2018 και έχουν ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για να υπερασπιστούν τα συμφέροντά τους, με τους ανθρώπους της ομάδας να επιλέγουν έναν από τους κορυφαίους δικηγόρους του Ηνωμένου Βασιλείου για την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: 08/02/1981: 42 χρόνια από την τραγωδία της Θύρας 7 (vids+pics)

Το ενδιαφέρον είναι πως ο συγκεκριμένος δικηγόρος, που ονομάζεται Λορντ Πάνικ Κέι Σι, έχει ένα πολύ υψηλό κασέ, της τάξεως των 400.000 λιρών την εβδομάδα, δηλαδή περίπου 1.6 εκατ. τον μήνα.

Ασφαλώς τα χρήματα αυτά δεν αποτελούν τεράστιο ποσό για τους ιδιοκτήτες της ομάδας, αλλά για να γίνει αντιληπτό το νούμερο, αρκεί να πούμε πως ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης των «πολιτών», ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, παίρνει ακριβώς τα ίδια λεφτά για την εβδομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ