Αμφιβάλει για τις κατηγορίες της Σίτι ο Κομπανί

Αμφιβάλει για τις κατηγορίες της Σίτι ο Κομπανί

Ο πρώην παίκτης και αρχηγός των «πολιτών» εξέφρασε δημόσια τη γνώμη του πως οι κατηγορίες που βαραίνουν την ομΆδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν γίνεται να ισχύουν και πως δεν γίνεται κάποιος να κουνά το χέρι στους συλλόγους πλέον με τα νέα δεδομένα που ισχύουν στην ποδοσφαιρική βιομηχανία.

Ο νυν τεχνικός της Μπέρνλι ανέφερε πως υπάρχουν αμφιβολίες για όσα κατηγορείται ο σύλλογος του Μάντσεστερ και πως εάν τελικά κάτι τέτοιο ισχύσει και κριθούν ένοχοι, τότε πολλά θα ακολουθήσουν τόσο σε πρακτικό όσο και σε ηθικό επίπεδο.

Χαρακτηρίζεται ο ίδιος από δυσπιστία και αρνείται να πεισθεί πως ολόκληρο το δημιούργημα των γαλάζιων από το 2010 και μετά είναι βασισμένο πάνω σε ψευδείς βάσεις και δεδομένα.
Μάλιστα σε ερώτηση του για το αν επρόκειτο να ξεχαστούν και να ξεθωριάζουν τα επιτεύγματα της ομάδας του Μάντσεστερ εάν τελικά κριθεί ένοχη ο ίδιος απάντησε: «Βλέπω όσα γράφονται και δυσκολεύομαι να τα πιστέψω. Χωρίς αμφιβολία υπάρχει αρκετή νομιμότητα στον κόσμο ώστε να έρχονται και να σου λένε τι έκανες λάθος, αλλά αν ο καθένας κοιτάξει τον εαυτό του πιστεύω πως στην ποδοσφαιρική βιομηχανία δεν υπάρχει η πολυτέλεια να κουνάς το δάχτυλο σε κάποιον τόσες πολλές φορές.

Νομίζω πως όλοι σας θα τελούσατε αν ξέρατε για τι μιλάμε όταν αναφερόμαστε στην ποδοσφαιρική βιομηχανία. Είμαι πολύ δύσπιστος όταν οι άνθρωποι αρχίζουν να δείχνουν με το δάχτυλο. Κάνε το καλύτερο για τον εαυτό σου και προσπάθησε να βελτιώνεσαι διαρκώς, αλλά προσωπικά έχω τις αμφιβολίες μου.

Ευτυχώς με βοηθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μπέρνλι, γιατί δεν είχα καθόλου χρόνο να παρακολουθήσω την υπόθεση με μεγαλύτερη προσοχή».

Επιμέλεια: Θάνος Βλάχος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ