Τζέιντον Σάντσο, η επιστροφή (vids)

Τζέιντον Σάντσο, η επιστροφή (vids)

Επιστροφή που έκανε... κρότο από τον Άγγλο, που θέλει να δικαιώσει την εμπιστοσύνη του Έρικ Τεν Χαγκ στο πρόσωπό του.

Μπαίνοντας ως αλλαγή στο 59ο λεπτό, ο Σάντσο δήλωσε «παρών» στο «Ολντ Τράφορντ» με τον πιο εμφατικό τρόπο, καθώς σκόραρε 11 λεπτά μετά την είσοδό του, ισοφαρίζοντας την Λιντς σε 2-2. Επιστροφή που έκανε… κρότο από τον Άγγλο, που θέλει να δικαιώσει την εμπιστοσύνη του Έρικ Τεν Χαγκ στο πρόσωπό του.

Με τον Έρικ Τεν Χαγκ να τον διαχειρίζεται υποδειγματικά κατά την διάρκεια της απουσίας του, ο Άγγλος επιθετικός γύρισε για να δικαιώσει την υπομονή και την επιμονή του προπονητή του. Ο Ολλανδός τεχνικός, έστειλε τον Σάντσο να προπονείται στην χώρα του, μόνος του, υπό τις οδηγίες προπονητών της εμπιστοσύνης του με την ερασιτεχνική Ροσμάλεν.

Εκεί, ο 22χρονος δούλεψε την φυσική του κατάσταση ενώ παράλληλα είχε «αποχωρήσει» από τα Social Media, δείγμα της «αυτοεξορίας» που επέλεξε.

Επέστρεψε ξανά την πρώτη μέρα του Φεβρουαρίου, μετά από περίπου δυόμιση μήνες και μία εβδομάδα μετά σκοράρει με την φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» έπειτα από σχεδόν τέσσερις μήνες.

Αφού κινήθηκε από αριστερά και εκμεταλλεύτηκε την κόντρα που έγινε στην μεγάλη περιοχή της Λιντς, ο Άγγλος επιθετικός πλάσαρε υποδειγματικά για το 2-2. Κίνηση που μας είχε συνηθίσει και οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ θα θέλουν να βλέπουν συχνά.

Μένει να δούμε, το δίδυμο Ράσφορντ-Σάντσο, ξανά στις επάλξεις και μαζί με τον Άντονι να συνθέσουν την επιθετική «τριπλέτα» που υπάρχει στο μυαλό του προπονητή τους, Έρικ Τεν Χαγκ.

Επιμέλεια: Γιάννης Νικολόπουλος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ