Η συγκλονιστική αφιέρωση για τον Κανός στο Emirates (pic, vid)

Η συγκλονιστική αφιέρωση για τον Κανός στο Emirates (pic, vid)

Ο Ιβάν Τόνεϊ ακόραρε στην αναμέτρηση της Μπρέντφορντ με την Άρσεναλ στο Emirates και αφιέρωσε το γκολ του στον Σέρτζι Κανός για τον χαμό της μητέρας του.

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Σέρτζι Κανός, ο οποίος αγωνιζόταν τα τελευταία έξι χρόνια στην Μπρέντφορντ, περνάει το δικό του προσωπικό δράμα τις τελευταίες ημέρες, καθώς την Πέμπτη (09/02) έφυγε από τη ζωή η μητέρα του και βρίσκεται στην Ισπανία για να είναι μαζί με την οικογένειά του αυτές τις δύσκολες ώρες.

Στην αναμέτρηση της Μπρέντφορντ με την Άρσεναλ, ο πρώην συμπαίκτης του Κανός, Ιβάν Τόνεϊ σκόραρε το γκολ της ισοφάρισης για τις «μέλισσες» και σήκωσε μια φανέλα με μήνυμα συμπαράστασης στον Ισπανό για την απώλειά του.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στον Παναθηναϊκό: Ποιον παίκτη πληρώνει για να φύγει και… κάθεται στο συμβόλαιο του

«Είμαστε όλοι μαζί σου Σέρχι», ανέφερε το μήνυμα στη φανέλα, με τους παίκτες της Μπρέντφορντ να αφιερώνουν το τέρμα στον 26χρονο άσο των «ερυθρολεύκων».

Ολόκληρη η ομάδα έστειλε το δικό της ξεχωριστό μήνυμα στήριξης στον Σέρτζι Κανός, σε αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες που περνάει. Θυμίζουμε, πως με τον αγγλικό σύλλογο, ο νεαρός εξτρέμ έχει καταγράψει 249 συμμετοχές, με 36 γκολ και 33 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ