Μπόρνμουθ – Νιουκάστλ 1-1: Νέα ισοπαλία για τις «Καρακάξες»

Μπόρνμουθ – Νιουκάστλ 1-1: Νέα ισοπαλία για τις «Καρακάξες»

Μπόρνμουθ και Νιουκάστλ έμειναν στο ισόπαλο 1-1 για την 23η αγωνιστική της Premier League, με τις «καρακάξες» να διευρύνουν το αήττητο σερί τους στο πρωτάθλημα στα 17 παιχνίδια, παίρνοντας την 5η ισοπαλία τους στα τελευταία 6 ματς.

Η Νιουκάστλ δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο απέναντι στην Μπόρνμουθ για την 23η αγωνιστική της Premier League, ωστόσο χάρη στο γκολ του Αλμιρόν πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας και συνέχισε αήττητη το πρωτάθλημα για 17ο σερί ματς.

Στο 30ο λεπτό τα «κεράσια» άνοιξαν το σκορ με γκολ του Σένεσι με κοντινή προβολή έπειτα από κεφαλιά του Ουαταρά. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και κατάφεραν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης πριν το τέλος του ημιχρόνου, με τον Αλμιρόν να εκμεταλλεύεται την ασταθή απόκρουση του Νέτο σε σουτ του Λόνγκσταφ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 στο 45+2′.

Διαβάστε επίσης: Το τρομερό γκολ του Μπόουλερ στον Βατσλίκ και οι μπελάδες του Τσέχου στη Championship (vid)

Οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο, με μεγαλύτερη εκείνη για την Μπόρνμουθ στο 90′ όταν ο Τρίπερ έσωσε στη γραμμή μετά από προσπάθεια του Σολάνκε.

Μπόρνμουθ: Νέτο, Σμιθ (79’ Σεμένια), Ζεμούρα, Στίβενς, Σενέσι (52’ Μέπαμ), Ουαταρά (79’ Φρέντερικς), Λέρμα, Μπίλινγκ, Άντονι (63’ Ταβερνιέ), Τραορέ, Σολάνκε

Νιουκάστλ: Πόουπ, Τρίπιερ, Σερ, Μπότμαν, Μπερν, Γουίλοκ (36’ Γκόρντον), Λόνγκσταφ, Αλμιρόν (81’ Μέρφι), Σεν Μαξιμέν (84’ Άντερσον), Ζοέλιντον, Ισάκ

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Γουέστ Χαμ – Τσέλσι 1-1
Άρσεναλ – Μπρέντφορντ 1-1
Κρίσταλ Πάλας – Μπράιτον 1-1
Φούλαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-0
Λέστερ – Τότεναμ 4-1
Σαουθάμπτον – Γουλβς 1-2
Λιντς – Μάντσεστερ Γ. 12/02
Μάντσεστερ Σίτι – Άστον Βίλα 12/02
Λίβερπουλ – Έβερτον 13/02

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ