Μάντσεστερ Σίτι: Προπονήθηκε και φουλάρει για Άρσεναλ ο Χάαλαντ

Μάντσεστερ Σίτι: Προπονήθηκε και φουλάρει για Άρσεναλ ο Χάαλαντ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της Δευτέρας (13/02) της Μάντσεστερ Σίτι και φαίνεται πως ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα δώσει το παρών στο ντέρμπι κόντρα στην Άρσεναλ (15/02).

Ο τραυματισμός του Έρλινγκ Χάαλαντ στο μηρό το βράδυ της Κυριακής (12/2) στον αγώνα με την Άστον Βίλα δεν αποδείχθηκε πολύ σοβαρός, με τον διεθνή Νορβηγό φορ να προπονείται σε φουλ ένταση στην προπόνηση της Δευτέρας (13/2) και να θέτει εαυτόν στη διάθεση του Πεπ Γκουαρντιόλα ενόψει του μεγάλου ντέρμπι κορυφής της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ την προσεχή Τετάρτη (15/2) στο «Etihad» (εξ αναβολής για την 12η αγωνιστική).

Ο Χάαλαντ τραυματίστηκε στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου στο ματς με τους «χωριάτες», δίνοντας τη θέση του στον Χουλιάν Άλβαρες, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να δηλώνει στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε πως «…αν δεν είναι 100% έτοιμος δεν θα πάρει μέρος στο ματς με την Άρσεναλ».

Διαβάστε επίσης: Σοκ: Ο Νταντσένκο υπέστη ανακοπή και νοσηλεύεται στην εντατική

Εντέλει ο Νορβηγός, που έχει σημειώσει φέτος 31 γκολ με τη φανέλα των Πολιτών, προπονήθηκε κανονικά και θα είναι ξανά βασικός στο μεγάλο ματς της Τετάρτης (15/2).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ