Ποια ομάδα της Premier League θέλει τον Πέδρο Μαρτίνς…

Ποια ομάδα της Premier League θέλει τον Πέδρο Μαρτίνς…

Ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να είναι προπονητής στην Αλ Γκαράφα, όμως έχει μεγάλη ζήτηση στην Premier League...

Ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να υπέγραψε πριν από μερικούς μήνες συμβόλαιο με την Αλ Γκαράφα και να βρίσκεται στο Κατάρ, όμως φαίνεται πως έχει μεγάλη πέραση στην Ευρώπη και ειδικότερα στην Premier League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό ακούστηκε για αρκετές ομάδες στην Αγγλία, με τη Γουλβς να είναι αυτή που φέρεται να ενδιαφέρθηκε περισσότερο, ωστόσο δεν προχώρησε σε συμφωνία μαζί του.

Παρόλα αυτά το όνομα του έχει επανέλθει για τα καλά στην επικαιρότητα για την Premier League, αυτή τη φορά για την Λιντς. Συγκεκριμένα, η αγγλική ομάδα δεν έχει βρει ακόμα τον αντικαταστάτη του Τζέσι Μαρς, με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού να είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται σοβαρά και, μάλιστα, έχει γίνει και μια πρώτη επαφή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαρτίνς στο παρελθόν έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία να εργαστεί σε ομάδα του αγγλικού πρωταθλήματος, ενώ πέρα από τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού έχει ακουστεί και η περίπτωση του του Νούνο Εσπίριτο Σάντο όμως η Αλ Ίτιχαντ έχει τοποθετήσει ρήτρα ύψους έξι εκατομμυρίων ευρώ.

Μέχρι να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις, στο πάγκο της αγγλικής ομάδας θα συνεχίσει ο υπηρεσιακός τεχνικός, Μάικλ Σκουμπάλα που μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα και τα δυο με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ