Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Αν ο ΠΑΟΚ είχε χιούμορ θα καλούσε στο CAS για μάρτυρα υπεράσπισης τον Μπαλτάκο! Να τους πει για τις πατάτες...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : «Μπηχτές» από Μάτιτς σε Πογκμπά

Ο Πολ Πογκμπά θα πρέπει να ωριμάσει, σύμφωνα με τον συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νεμάνια Μάτιτς και όλα όσα δήλωσε.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : «Μπηχτές» από Μάτιτς σε Πογκμπά | to10.gr

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Πολ Πογκμπά είναι το «μαύρο πρόβατο» στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Γάλλος χαφ φαίνεται πως εκτός από την εμπιστοσύνη του Ζοσέ Μουρίνιο έχει χάσει και εκείνη των συμπαικτών του. Τουλάχιστον ορισμένων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας από αυτούς φαίνεται πως είναι και ο Νεμάνια Ματιτς. Ο Σέρβος χαφ με δηλώσεις του επισήμανε πως ο συμπαίκτης του στους Κόκκινους Διαβόλους θα πρέπει να ωριμάσει σε πολλά επίπεδα και ότι θα πρέπει να είναι πιο υπεύθυνος για όλα όσα λέει και για όλα όσα κάνει.

«Με την ποιότητα που έχει, αλλά και με την προσωπικότητα που διαθέτει πρέπει να είναι πιο σίγουρος στις κινήσεις του και γενικότερα πιο υπεύθυνος σε όσα λέει και κάνει. Βέβαια, είναι ακόμη μικρός σε ηλικία. Μπορεί να βελτιωθεί και θα βελτιωθεί πιστεύω. Το έδειξε στην αναμέτρηση κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι ότι πάντα μπορεί να παίξει καλύτερα. Έπαιξε με αυτοπεποίθηση και σοβαρότητα και με τα γκολ που σημείωσε έδωσε αυτοπεποίθηση στους συμπαίκτες του. Έτσι, πρέπει να συνεχίσει», τα λόγια του.