Άρσεναλ: Έθεσε τιμή για τον Οζίλ

Άρσεναλ: Έθεσε τιμή για τον Οζίλ

Ο Οζίλ βρίσκεται πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου από την Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να ορίζουν τιμή για την πώληση του.

Φαίνεται πως στην Άρσεναλ το πήραν απόφαση ότι θα χάσουν τον Μεσούτ Οζίλ ούτως ή άλλως κι έτσι επέλεξαν να κερδίσουν έστω κάποια χρήματα πωλώντας τον τον Ιανουάριο. Στα 34 εκατομμύρια ευρώ κοστολογεί τον Γερμανό η λονδρέζικη ομάδα και ήδη ενδιαφέρον έχει εκφράσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Ζοσέ Μουρίνιο, έχει συνεργαστεί με τον Γερμανό μέσο στη Ρεάλ Μαδρίτης και έχει εκθειάσει ουκ ολίγες φορές τον τρόπο παιχνιδιού του.

Βέβαια, όσο περνάει ο καιρός οι μνηστήρες θα πληθαίνουν και σχεδόν όλοι θα έχουν ένα πλεονέκτημα στις διαπραγματεύσεις τους με την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ. Αυτό δεν είναι άλλο από τη λήξη του συμβολαίου του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Θυμίζουμε πως ο Οζίλ διανύει ίσως την χειρότερη του χρονιά στους «κανονιέρηδες», μετρώντας μόλις 1 γκολ και 2 ασίστ σε 9 συμμετοχές, ενώ και η εικόνα του σε αυτούς τους αγώνες είναι κάκιστη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ