Χαμός με τον Μπρούνο Φερνάντες (vids, pic)

Χαμός με τον Μπρούνο Φερνάντες (vids, pic)

Η συμπεριφορά του Μπρούνο Φερνάντες, στην ντροπιαστική ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Άνφιλντ, προκάλεσε κύματα επιθέσεων από το twitter.

Σε ένα παιχνίδι που θα μείνει γραμμένο στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, η Λίβερπουλ διέλυσε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 7-0. Πέρα από την τραγική αγωνιστική κατάσταση της Γιουνάιτεντ, πολλοί στάθηκαν μετά το τέλος του ματς, στην ανεκδιήγητη συμπεριφορά του Μπρούνο Φερνάντες.

Ο αρχηγός των «Κόκκινων Διαβόλων», έχει γίνει αντικείμενο επιθέσεων από φίλους τόσο της Λίβερπουλ αλλά και από οπαδούς της ομάδας του. Κατηγορείται όχι μόνο για το πολύ κακό και αδιάφορο αγωνιστικό του πρόσωπο, αλλά και για την ευρύτερη συμπεριφορά του.

Διαβάστε επίσης: «Όλα τα λεφτά» το Κυριακάτικο ντέρμπι

Συγκεκριμένα ο Φερνάντες, ήταν φανερό πως δεν μπορούσε να διαχειριστεί την πορεία του αγώνα. Με το σκορ στο 5-0, έσπρωξε τον επόπτη, προσπάθησε να κερδίσει πέναλτι, βουτώντας μπροστά από τον Άλισον,  έκανε θέατρο σε μαρκάρισμα του Κονατέ, πιάνοντας το πρόσωπό του. Ακόμη αρνήθηκε να μαρκάρει τον Στέφαν Μπαϊτσετιτς και τα έβαλε μέχρι και με τον προπονητή του, Έρικ Τεν Χαγκ, που δεν τον αντικατέστησε στην πορεία του αγώνα και όσο η κατάσταση για τους «Μπέμπηδες» γινόταν ολοένα και πιο δύσκολη.

Ο σπουδαίος Ιρλανδός χαφ της Γιουνάιτεντ, Ρόι Κιν δήλωσε για τον Φερνάντες: «Η γλώσσα του σώματός του σήμερα ήταν ντροπιαστική. Είναι ένα πραγματικά ταλαντούχο παιδί, είναι ο αρχηγός σας. Αλλά η γλώσσα του σώματός του, να κουνάει τα χέρια του, να μην μαρκάρει», σε ανάλυσή του στο Sky Sports.

Χαρακτηριστικά tweets κατά του Μπρούνο Φερνάντες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ