Αζάρ: «Θα ήταν όνειρο να με προπονήσει ο Ζιντάν»

Αζάρ: «Θα ήταν όνειρο να με προπονήσει ο Ζιντάν»

Ο Εντέν Αζάρ χαρακτήρισε ως όνειρο το να έχει ως προπονητή του τον Ζινεντίν Ζιντάν, ενώ τόνισε πως θα συνεργαζόταν ξανά με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Εντέν Αζάρ είναι δεδομένο, και ο ίδιος ήρθε να ρίξει «λάδι στη φωτιά», αφού δήλωσε πως θα ήταν ένα όνειρο ζωής να έχει προπονητή του τον Ζινεντίν Ζιντάν. Άλλωστε, ο Βέλγος μεσοεπιθετικός χαρακτήρισε τον «Ζιζού» ως το είδωλό του.

«Όλοι ξέρουν τον σεβασμό που δείχνω στον Ζιντάν τόσο ως παίκτη όσο και ως προπονητή. Ήταν το είδωλό μου. Δεν γνωρίζω τι θα γίνει μελλοντικά στην καριέρα μου. Παρόλα αυτά το να με προπονεί ο Ζιντάν θα ήταν όνειρο. Απολαμβάνω τη ζωή στην Τσέλσι. Έχω πολλά πράγματα να πετύχω μαζί τους. Είμαι αφοσιωμένος στην Τσέλσι αυτή τη στιγμή» δήλωσε στο βελγικό κανάλι «RTL» ο 26χρονος ποδοσφαιριστής.

Επίσης, ο Αζάρ απάντησε σε ερώτηση για το αν θα ξανασυνεργαζόταν με τον Ζοσέ Μουρίνιο, με τον οποίο βρέθηκαν μαζί στην Τσέλσι από το 2013 έως το 2015 και πανηγύρισαν ένα πρωτάθλημα.

«Φυσικά θα χαιρόμουν να ξαναδουλέψω με τον Μουρίνιο. Μου αρέσει να τον αντιμετωπίζω και ως αντίπαλο. Αν είναι να δουλέψουμε μαζί στο μέλλον θα το έκανα με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση» είπε χαρακτηριστικά ο Βέλγος ποδοσφαιριστής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ