Αγουέρο: «Το πλάνο μου είναι να επιστρέψω στην Ιντεπεντιέντε το 2019»

Αγουέρο: «Το πλάνο μου είναι να επιστρέψω στην Ιντεπεντιέντε το 2019»

Ο Σέρχιο Αγουέρο με δηλώσεις του αποκάλυψε πως είναι πολύ πιθανή η επιστροφή του στην Ιντεπεντιέντε το 2019, όταν και λήγει το συμβόλαιο του με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο 29χρονος επιθετικός προέρχεται από τις ακαδημίες της αργεντίνικης ομάδας, ενώ αγωνίστηκε σε αυτή για 4 χρόνια (2002-2006) προτού μεταπηδήσει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και μετέπειτα στους «πολίτες». […]

Ο Σέρχιο Αγουέρο με δηλώσεις του αποκάλυψε πως είναι πολύ πιθανή η επιστροφή του στην Ιντεπεντιέντε το 2019, όταν και λήγει το συμβόλαιο του με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο 29χρονος επιθετικός προέρχεται από τις ακαδημίες της αργεντίνικης ομάδας, ενώ αγωνίστηκε σε αυτή για 4 χρόνια (2002-2006) προτού μεταπηδήσει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και μετέπειτα στους «πολίτες».

«Κάπου διάβασα ότι με ήθελαν η Μίλαν και η Ρεάλ Μαδρίτης, δεν θυμάμαι ακριβώς που, αλλά έγραφαν ότι μόλις καταστράφηκε το όνειρο της Ιντεπεντιέντε για την επιστροφή μου» είπε στους δημοσιογράφους ενόψει του φιλικού της Αργεντινής με τη Ρωσία, και συνέχισε:

«Το πλάνο μου, όμως, είναι να επιστρέψω στην Ιντεπεντιέντε όταν λήξει το συμβόλαιο μου με τη Μάντσεστερ Σίτι. Έχω τη δυνατότητα να ανανεώσω για έναν ακόμα χρόνο με τη Σίτι, το οποίο είναι και η προτεραιότητα μου για τώρα, αλλά το πλάνο είναι να γυρίσω στην Αργεντινή».

Θυμίζουμε ότι ο Αγουέρο με το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Νάπολι έφτασε τα 179 με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ