«Ντόμινο» εξελίξεων: Ξεκινάει συζητήσεις με την Τότεναμ ο Νάγκελσμαν

«Ντόμινο» εξελίξεων: Ξεκινάει συζητήσεις με την Τότεναμ ο Νάγκελσμαν

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, η Τότεναμ έχει σκοπό να ξεκινήσει άμεσα διαπραγματεύσεις με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν μετά την αποχώρησή του από την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου, με τους Βαυαρούς να ανακοινώνουν παράλληλα και την πρόσληψη του Τόμας Τούχελ, ωστόσο ο Γερμανός τεχνικός είναι πολύ πιθανό να βρει άμεσα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την αγγλική «Telegraph», η Τότεναμ έχει σκοπό ήδη να ξεκινήσει τις συζητήσεις με τον Γερμανό τεχνικό, δεδομένου και του ότι ο Αντόνιο Κόντε βρίσκεται με το ενάμισι πόδι εκτός ομάδας. Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως ο Νάγκελσμαν είχε απασχολήσει την Τότεναμ και πριν από δύο χρόνια, όταν βρισκόταν στον πάγκο της Λειψίας, ωστόσο τότε δεν υπήρξε θετική εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης: Επιστολή Μαρινάκη για τη σύσκεψη με Μπένετ: «Προκαλείτε κύριοι, φαινόμενα που προκαλούν βία και αλλοίωση»

Όπως είναι προφανές η αποχώρηση του Γερμανού από τους πρωταθλητές Γερμανίας έχει προκαλέσει ένα «ντόμινο» εξελίξεων στους ευρωπαϊκούς πάγκους και μένει να φανεί που θα «κάτσει η σκόνη» και αν θα υπάρξουν και άλλες ομάδες που θα επηρεαστούν από αυτό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ