«Γδύνει» την Τσέλσι για λογαριασμό της Μπάγερν ο Τούχελ

«Γδύνει» την Τσέλσι για λογαριασμό της Μπάγερν ο Τούχελ

Ο Τόμας Τούχελ που απολύθηκε από την Τσέλσι, είναι έτοιμος να ντύσει με τα χρώματα της νέας ομάδας του, Μπάγερν Μονάχου, δύο σημαντικά στελέχη των Μπλε.

Ο Τόμας Τούχελ, φεύγοντας από την Παρί σεν Ζερμέν ως… ανεπαρκής, μετακόμισε στην Premier League για λογαριασμό της Τσέλσι (Ιανουάριος του 2021). Εκεί έκανε την απόλυτη ανατροπή αφού μέσα σε λίγους μήνες άλλαξε τόσο πολύ τους Μπλε που τους οδήγησε στην κατάκτηση του Champions League σχεδόν από το πουθενά.

Στην Τσέλσι όμως κατά την προσφιλή τακτική τους, δεν μακροημέρευσε αφού αποχώρησε μόλις τον περασμένο Σεπτέμβρη, πληρώνοντας το μάρμαρο για την κακή εικόνα της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη ανατροπή με Σουμάχερ

Ένας προπονητής της αξίας του όπως είναι λογικό δεν θα έμενε και πολύ χωρίς δουλειά, με την Μπάγερν Μονάχου να κάνει την έκπληξη διώχνοντας μεσούσης της σεζόν τον Νάγκελσμαν και φέρνοντας τον… θαυματουργό Τούχελ πριν από λίγες ημέρες.

Ο Γερμανός τεχνικός ετοιμάζεται για το προπονητικό του ντεμπούτο με την Μπάγερν, αλλά όπως αναφέρει και το Telegreph ήδη σχεδιάζει και την επόμενη μέρα, στοχεύοντας να ενισχύσει τους Βαυαρούς το καλοκαίρι. Μέσα στις πρώτες κινήσεις του Τούχελ, φαίνεται πως είναι δύο άνθρωποι που γνωρίζει πολύ καλά από την προηγούμενη ομάδα του.

Πρόκειται για τον Άντονι Μπάρι και τον Ματέο Κόβατσιτς. Ο πρώτος ανήκει στο προπονητικό τιμ και έχει πολύ καλό όνομα στην ποδοσφαιρική πιάτσα, όντας και στενός συνεργάτης του Τούχελ στην επιτυχία του Champions League.

Όσο για τον Κόβατσιτς τα λόγια περιττεύουν, καθώς είναι ένας από τους καλύτερους box to box μέσους, με αμυντικές αλλά και επιθετικές αρετές και τεράστια εμπειρία. Με πέρασμα από ομάδες όπως η Ίντερ και η Ρεάλ, παρουσία στην Τσέλσι και την Premier League για 4 σεζόν, αλλά και όντας βασικό μέλος (92 συμμετοχές) της μεγάλης εθνικής Κροατίας που τρελαίνει κόσμο στις τελευταίες διοργανώσεις.

Σίγουρα στα 28 του θα αποτελέσει μια τεράστια προσθήκη για την γερμανική ομάδα, με τον Τούχελ να μην έχει κρύψει τον θαυμασμό του για τον Κροάτη και τον τρόπο που αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο. Και με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι του 2024, η Τσέλσι δύσκολα θα προβάλει μεγάλη αντίσταση…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ