Ριτσάρλισον κατά δημοσιογράφου: «Δεν δέχομαι να λένε ψέματα για μένα, έχω πολύ σεβασμό για τον Κόντε» (pic)

Ριτσάρλισον κατά δημοσιογράφου: «Δεν δέχομαι να λένε ψέματα για μένα, έχω πολύ σεβασμό για τον Κόντε» (pic)

Ο Ριτσάρλισον «απασφάλισε» κατά δημοσιογράφου τονίζοντας πως δεν δέχεται να γράφονται ψέματα για αυτόν και την σχέση που έχει με τον Αντόνιο Κόντε.

Η αποχώρηση του Αντόνιο Κόντε από την Τότεναμ έφερε διάφορες φήμες για τους λόγους που αποχώρησε από την αγγλική ομάδα. Ένας δημοσιογράφος του «TyC Sports», ο Γκαστόν Εντούλ, ανέφερε πως ο Ριτσάρλισον και ο Κριστιάν Ρομέρο δεν είχαν τις καλύτερες σχέσεις με τον προπονητή τους θέλοντας μάλιστα να αποχωρήσουν σε περίπτωση που δεν αποτελούσε παρελθόν.

Ο επιθετικός των Λονδρέζων θέλησε να απαντήσει στις φήμες και με ανάρτησή του στο Twitter ξεκαθάρισε πως έχει πολύ σεβασμό για τον Κόντε, πως τον βοήθησε πολύ με την έλευσή του, ενώ επιτέθηκε στον δημοσιογράφος χαρακτηρίζοντάς τον κακό επαγγελματία και κακό χαρακτήρα.

Η ανάρτηση του Ριτσάρλισον:

«Το να με αμφισβητούν και να μου κάνουν κριτική για τις εμφανίσεις μου, είναι μέρος του ποδοσφαίρου και το δέχομαι, Το να λένε όμως ψέματα για μένα, δεν το δέχομαι! Είχα πάντα πολύ σεβασμό για τον Κόντε και όλους τους προπονητές μου. Με βοήθησε πολύ κατά την έλευσή μου στην Τότεναμ και όποτε είχαμε κάποιο πρόβλημα (ακόμα και αν ήταν δημόσια), το λύναμε με βάσει τη συζήτηση και τον επαγγελματισμό, και αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει.

Δεν είχα ηγηθεί μίας ομάδας εναντίον του, σχεδόν το αντίθετο συνέβη. Συγγνώμη που δεν μπόρεσα να προσφέρω όσα περίμενε από μένα και δεν έκαναν αρκετά για τον ίδιο ώστε να μείνει.

Όταν έφυγε, του έστειλα ένα μήνυμα ευχαριστώντας τον και δίνοντάς του ευχές που αξίζει! Από την άλλη πλευρά, ο δημοσιογράφος που ευθύνεται για αυτό το απαίσιο ψέμα, δεν μπήκε καν στον κόπο να μιλήσει με τους εκπροσώπους μου ή να με ακούσει. Κακός επαγγελματίας και κακός χαρακτήρας! Ντροπή και σε σένα TyC Sports».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ