Κλοπ για απολύσεις προπονητών στην Premier League: «Είμαι ο τελευταίος επιζών»

Κλοπ για απολύσεις προπονητών στην Premier League: «Είμαι ο τελευταίος επιζών»

Ο Γιούργκεν Κλοπ σχολίασε με... γλαφυρό τρόπο τις απολύσεις των Μπρένταν Ρότζερς και Γκρέιαμ Πότερ από τις Λέστερ και Τσέλσι αντίστοιχα.

Τα συνεχή και άσχημα αποτελέσματα της Τσέλσι και της Λέστερ το τελευταίο διάστημα στην Premier League αλλά και η βαθμολογική τους θέση, έφεραν άμεσες εξελίξεις στις δύο ομάδες που σε διάστημα λίγων ωρών απέλυσαν τους προπονητές του.

Έτσι μετά από 4 χρόνια και 1 μήνα ο Ρότζερς αποχαιρέτισε τις «αλεπούδες», ενώ ο πρώην πλέον τεχνικός της Τσέλσι δεν πρόλαβε να κλείσει 7 μήνες στο τιμόνι των «μπλε» πριν δει την πόρτα της εξόδου. Οι δύο αυτές απομακρύνσεις έφεραν μάλιστα… ρεκόρ στην ιστορία της Premier League, με 12 αποχωρήσεις μέσα σε μία σεζόν, με τον Γιούργκεν Κλοπ να αναρωτάται χιουμοριστικά στη συνέντευξη Τύπου, μετά από σχετική ερώτηση, για το πως ο ίδιος παραμένει ακόμα προπονητής της Λίβερπουλ.

Διαβάστε επίσης: Το στριπτίζ της Τούμπας και της λάσπης: Τα εγκλήματα των διαιτητών και οι… Λαλάκηδες των «φιλικών»

Συγκεκριμένα ο Κλοπ είπε:

«Τι μπορώ να πω; Νομίζω πως ο ελέφαντας στο δωμάτιο είναι το γιατί εγώ βρίσκομαι ακόμα εδώ, σε αυτόν τον τρελό κόσμο! Είμαι ο τελευταίος… επιζών!
Γνωρίζω πως το ότι συνεχίζω στο κλαμπ έχει να κάνει με τις επιτυχίες του παρελθόντος, όχι για όσα έχουμε πετύχει αυτή τη σεζόν. Αν η φετινή σεζόν ήταν η πρώτη μου στον σύλλογο, τα πράγματα ίσως να ήταν διαφορετικά.

Είμαι εδώ για να παράγω αποτελέσματα. Δεν είμαι εδώ ούτε για να εμπνέω, ούτε για να με κάνουν τοιχογραφίες. Ξέρω πως είμαι εδώ επειδή πετύχαμε όσα πετύχαμε τα προηγούμενα χρόνια και δεν μου αρέσει να βασίζομαι σε αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ