Λάμπαρντ: Αναλαμβάνει άμεσα την Τσέλσι (pic)

Λάμπαρντ: Αναλαμβάνει άμεσα την Τσέλσι (pic)

Σύμφωνα με Μέσα ενημέρωσης τόσο της Αγγλίας όσο και της Ιταλίας ο Άγγλος τεχνικός θα ηγηθεί των «μπλε».

Αναλαμβάνει ο Φρανκ Λάμπαρντ. Ο Άγγλος τεχνικός επιστρέφει στην Τσέλσι. Συγκεκριμένα σήμερα θα βρεθεί στην προπόνηση των «μπλε» για να την παρακολουθήσει και ύστερα θα υπογράψει τον συμβόλαιό του με τους Λονδρέζους μέχρι το τέλος της σεζόν, με τον Άσλεϊ Κόουλ μάλιστα να είναι μέλος του προπονητικού σταφ.

Διαβάστε επίσης: Μάρκο Σίλβα: Η Πρέμιερ Λιγκ στα πόδια του – Μπαίνει για τον Πορτογάλο η…

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο μάλιστα με tweet του αναφέρει τα εξής: «Τα έγγραφα είναι έτοιμα για να υπογραφούν από τον Φρανκ Λάμπαρντ που αναλαμβάνει τεχνικός της Τσέλσι. Απομένει απλά η ανακοίνωση του συλλόγου. Ο Λάμπαρντ θα υπογράψει συμβόλαιο με ισχύ μέχρι το τέλος της σεζόν με τον Άσλεϊ Κόουλ να είναι βοηθός του».

Το «Sky Sports» από την άλλη αναφέρεται επίσης στη σημερινή προπόνηση, που θα γίνει υπό το βλέμμα του Λάμπαρντ για να πέσουν μετά οι υπογραφές.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Άγγλος τεχνικός είναι εμβληματική φυσιογνωμία των Λονδρέζων αφού είναι ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, ενώ ήταν και πρώτος προπονητής της από τον Ιούλιο του 2019 έως τον Γενάρη του 21. Τέλος λοιπόν -σύμφωνα με Ιταλούς και Άγγλους πάντα- ο Νάγκελασμαν μέχρι το τέλος της σεζόν και βλέπουμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ