Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Σίτι 1-4

Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Σίτι 1-4

Περίπατος στο Σεντ Μέρις Στέιντιουμ για την Μάντσεστερ Σίτι που διέλυσε την Σαουθάμπτον με 4-1 και παραμένει στο κυνήγι της Άρσεναλ για την πρωτιά της Premier League.

Αγριεμένοι οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδίολα, ήταν καταιγιστικοί στο δεύτερο μέρος και επικράτησαν με 4-1 της ουραγού Σαουθάμπτον με τους Χάαλαντ και Γκρίλις να κινούν τα νήματα για τους Πολίτες.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν έδειξε έλεος στη Σαουθάμπτον, επικρατώντας με 4-1, στο Saint Mary’s, χάρη σε δύο γκολ του Έρλινγκ Χάαλαντ με τα οποία έφτασε τα 30 στην Premier League, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής. O άνθρωπος… γκολ της Σίτι ξεπέρασε τον τραυματισμό στη βουβωνική χώρα που τον είχε αφήσει εκτός στη νίκη με το ίδιο σκορ (4-1) επί της Λίβερπουλ το περασμένο Σάββατο.

Διαβάστε επίσης: Αυτά μόνο στο Μπαλτακιστάν! Η ΕΠΟ ανακοίνωσε επίσημα τελικό στη Λευκωσία αλλά ο Μπαλτάκος τώρα λέει ότι δεν είναι σίγουρο λόγω αστυνομίας!

Η Σίτι προηγήθηκε με γκολ του Νορβηγού στράικερ μετά από ασίστ του Ντε Μπρόινε στο 45’. Στο δεύτερο μέρος ανέλαβε δράση ο Τζακ Γκρίλις που έκανε το 2-0 στο 58’ και δημιούργησε το 3-0 για λογαριασμό του Χάαλαντ στο 68’. Ο Μάρα μείωσε στο 72’ αλλά ο Άλβαρες μόλις πέντε λεπτά από όταν μπήκε στο ματς αντικαθιστώντας τον Χάαλαντ, διαμόρφωσε με πέναλτι το τελικό 4-1 στο 74’, κόβοντας κάθε βλέψεις των γηπεδούχων να ξαναμπούν στο ματς.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έφτασε τους 67 βαθμούς και παραμένει στη δεύτερη θέση και στο -5 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, ενώ η ουραγός Σαουθάμπτον παρέμεινε στους 23 βαθμούς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ